• Pure White Sensitive Pacific Breeze 15 ltr

Pure White Sensitive Pacific Breeze 15 ltr

Pure White Sensitive is een ultra-fijne kattenbakkorrel gemaakt van calcium-bentoniet wat zeer vaste klonten maakt. Pure White Sensitive wordt ontgonnen op slechts enkele plaatsen van de aarde. Het is een volledig natuurlijk product.
Artikelnummer:
447-416921
Levertijd:
5-8 dagen
Reviews:
€14,99
Incl. btw

Pure White Sensitive Pacific Breeze 15 liter

Pure White Sensitive is een ultra-fijne kattenbakkorrel gemaakt van calcium-bentoniet wat zeer vaste klonten maakt. Pure White Sensitive wordt ontgonnen op slechts enkele plaatsen van de aarde. Het is een volledig natuurlijk product, gecombineerd met een heerlijk frisse geur. Pure White Sensitive wordt gekenmerkt door zijn lichte gewicht en zijn zeer goed en snel klonteren. Als gevolg hiervan worden geuren opgenomen. Pure White Sensitive belooft continu hoge kwaliteit voor katten en hun behoeften.


Deze kattenbakvulling mag gedeponeerd worden in de GFT-bak. Let op, sommige gemeenten houden er strengere milieueisen op na en verbieden elke soort kattenbakvulling in de GFT-bak.

  • Samengesteld in Europa
  • Groot volume met licht gewicht
  • 300% absorptiecapaciteit van zijn eigen gewicht
  • Pootvriendelijk voor katten als gevolg van comfortabele fijne korrel
  • Aangepast special fijnkorrelig formaat (0,5-2mm), welke vloeistof stevig bindt en de bodem van de kattenbak gewoonlijk niet zal bereiken
  • Top hygiëne in de kattenbak. Door witte kleur van Pure White Sensitive is het gemakkelijk om onzuiverheden op te sporen
  • Hoog rendement, omdat alleen de klonten moeten worden vervangen en de kattenbak minder vaak gevuld hoeft te worden
  • Stofvrij tot bijna 99,9%

Inhoud: 14.2 KG

Zolang ze plassen en het niet omgraven blijft het een compacte massa. Als je met een schepje de bak doorzoekt en het plasje per ongeluk raakt heb je allemaal kleine brokstukken Waar je weer een hoop werk van hebt om het eruit te halen. Het voordeel is dat het vrijwel niet stuift. Er zijn nogal wat verschillen in prijs met deze vulling. Hier ben absoluut je het voordeligste uit.

Zeer goed product. Het is veel gemakkelijker om de kattenbak proper te houden omdat je echt blokjes hebt die gevormd worden. Wij hebben nog nooit zo een gemakkelijk en goed product gehad. Zeer tevreden!

Eindelijk een goed werkende kattenbakvulling. De urine klont direct, bij deze vulling blijft het niet aan de bodem plakken. Heel makkelijk nu geworden om de kattenbak schoon te houden.

4.65 sterren op basis van 3 beoordelingen Je beoordeling toevoegen