• Trixie Krabpaal Maine Coon Carlos XXL

Trixie Krabpaal Maine Coon Carlos XXL

Krabpaal speciaal voor grote en zware katten. Uitzonderlijk hoge kwaliteit krabpaal met sisalstammen van maar liefst 15 cm diameter.
Artikelnummer:
44660
Levertijd:
5-8 dagen
Reviews:

€325,00 €289,00

Incl. btw

Trixie Krabpaal Maine Coon Carlos XXL

Krabpaal speciaal voor grote en zware katten. Uitzonderlijk hoge kwaliteit krabpaal met sisalstammen van maar liefst 15 cm diameter. Het sisal is van hogere kwaliteit welke uiteraard verlijmd zijn. De rustplaatsen zijn groter en kunnen het gewicht van je kat met gemak aan.

Afmetingen & Specificaties:

  • Bodemplaat: 94 x 78 x (H) 4 cm.
  • Grot op de bodem:  ø48 x (H) 39 cm.
  • Hangmat in het midden:  ø52 cm.
  • Slaapplaats boven: 70 x 40 x (H) 12 cm.
  • Diameter sisalpaal: 15 cm.

Totalen afmetingen: 94 x 78 x (H) 159 cm.

perfect,zeer stevige krabpaal mijn 2 katten genieten er van

Wij kochten enkele maanden geleden deze krabpaal aan voor onze 2 katjes. Wij zijn zeer tevreden!! Een mooie, stevige krabpaal met ruime ligplaatsen en zitplaatsen. De hangmat wordt ook veel gebruikt omdat het een stevige hangmat is. Een aanrader voor grote en zwaardere katten, maar ook voor kleinere.

Ondertussen hebben we al enkele maanden deze krabpaal en deze is fantastisch! Ook een zeer mooi kleur. De hangmat wordt ook erg veel gebruikt en is erg stevig waardoor ze er dus durven in slapen. Echt super goede krabpaal met ruime ligplekjes!! Aanrader. Wel jammer dat er al kleine scheurtjes in zitten door het actieve gebruik van mn 2 katjes.

mooie stevige krabpaal !
heb alleen een kleine aanpassing moeten doen voor onze main-coon (13 kg). hij kon moeilijk van het mandje naar de bovenligger. Nu geen probleem meer.
Klasse paal ,zijn geld waard !!

5 sterren op basis van 4 beoordelingen Je beoordeling toevoegen