Aquarium Achterwand

Incl. btw

Een aquarium achterwand kopen?

Een achterwand bepaalt de uitstraling van je aquarium, er zijn diverse soorten achterwanden verkrijgbaar. Zo hebben wij prachtige achterwanden van Juwel van speciaal geschikt hard schuim in diverse vormen en kleuren, deze achterwanden kun je gemakkelijk op maar snijden en plakken met speciale aquarium kit.

Ook zijn er diverse aquarium achterwand posters verkrijgbaar, hier zijn de mooiste landschappen afgebeeld. Bijvoorbeeld een prachtige koraal achterwand of wat dacht je van een poster achterwand van planten of rotsen. Al onze aquarium posters zijn van hoge kwaliteit en zeer gedetaileerd.

Wil je een aquarium achterwand in 3D? Bekijk onze achterwanden van BTN, deze aquarium achterwanden hebben een perfecte dieptewerking en worden gebruikt door professionele aquarium houders.

Aquarium achterwand plaatsen?

Wanneer je kiest voor een aquarium poster dient deze aan de buitenkant van je aquarium geplaatst te worden. Alleen op deze manier kan je de poster strak tegen de raam krijgen en kan er nooit geen water tussen lopen waardoor de folie kan gaan bollen. Het voordeel is dat wanneer je goede lijm gebruikt je de poster na een tijdje kan vervangen voor een nieuwe achtergrond. Wanneer je de aquarium achterwand poster wilt gaan plakken gebruik dan JBL Fixol lijm voor foto achterwanden. Deze lijm is bedoeld voor aquarium poster achterwanden en beschadigd je aquarium niet wanneer je deze wilt verwijderen. De lijm is namelijk makkelijk van glas te verwijderen. Klaar voor een nieuwe poster?