Deco voor luchtpomp

Aquarium Decoratie komt tot leven.


Wij bieden een groot assortiment met bewegend aquarium decoratie, deze wordt geactiveerd door de luchtpomp. De action decoraties laten jouw aquarium tot leven komen, vrienden en familie zullen verbaast zijn als ze jou aquarium zien! Een bewegend decoratie stuk heeft geen invloed op het gedrag van je vissen en geeft absoluut geen schade of stress.

Aquarium Decoratie Vulkaan met zuurstof en licht.

Een vulkaan die tot uitbarsten komt in jouw aquarium? Jazeker dat is mogelijk. Onze Hydor H2 Show vulkaan is een natuurgetrouwe nagebootste vulkaan, deze vulkaan wordt aangesloten op je lucht pomp waardoor deze vanuit de vulkaan kleine luchtbelletjes los laat. Met de bijgeleverde verlichting geef je de luchtbelletjes kleur waardoor het effect versterkt wordt. De show vulkanen zijn geschikt voor elk type aquarium groot of klein.

Aquarium Decoratie met waterval. (NIEUW)

Nieuw in ons assortiment een waterval in je aquarium. Het lijkt onmogelijk maar door het gebruik van kwartszand is een waterval te creëren. Bij deze decoratie van Aqua Della wordt een luchtpomp geleverd die het kwartszand aan de bovenkant van het ornament uit laat komen. Doordat kwartszand zwaarder is dan water zakt deze langs de waterval naar beneden. Hierdoor is het mogelijk om een waterval te creëren in je aquarium. Wanneer je opzoek bent naar een eye catcher en je iedereen versteld wil laten staan van jou decoratie moet je zeker deze waterval in je aquarium hebben staan! Benieuwd hoe het werkt? Bekijk hier ons filmpje.

Bewegende decoratie met je luchtpomp.

Laat je aquarium decoratie bewegen door een luchtpomp aan te sluiten op speciale ornamenten die daarvoor geschikt zijn. Zoals bijvoorbeeld de Aqua Della Bonsai Mill. Dit aquarium decoratie heeft een bewegende watermolen wanneer deze wordt aangesloten op de luchtpomp. Tevens voorziet het ornament met de luchtpomp je aquarium met zuurstof. Het bekendste bewegende decoratie stuk is de Aqua Della Action Shell. Deze schelp is gesloten en wanneer er genoeg zuurstof in de schelp wordt verzameld zal deze door de luchtdruk open gaan en zijn lucht verliezen.  Bekijk snel ons bewegend aquarium decoratie assortiment en laat je verbazen wat er allemaal mogelijk is in jouw aquarium.