• Aquatlantis Schildpadbak Tortum 100 wit

Aquatlantis Schildpadbak Tortum 100 wit

Luxe terrarium voor water schildpadden. Geleverd inclusief 2 eilanden en schuine hellingen.
Artikelnummer:
0003455
Levertijd:
5-8 dagen
Reviews:
€139,95
Incl. btw

Aquatlantis Schildpadbak Tortum 100 wit

Luxe terrarium voor water schildpadden. Geleverd inclusief 2 eilanden en schuine hellingen. Boven beide eilanden is een glas plaatje geplaatst om te voorkomen dat je schildpad kan ontsnappen. Het terrarium heeft zowel onder als boven een kunststof beschermhoek lijst.

Dit schildpadaquarium is voorzien van een TC-500 filtersysteem dat dankzij de werking van de twee meegeleverde filtermaterialen het water filtert, waardoor het water schoon wordt en verontreinigende deeltjes en geurtjes worden verwijderd.

Afmeting: 104 x 40 x (H) 30 cm

 

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

Perfect terrarium voorzien van alle benodigdheden. Ik was aangenaam verrast dat het artikel door petsgifts zelf werd geleverd. Netjes in de avond en netjes op de afgesproken tijd. Dat is klasse service. Het product voldoet aan al mijn verwachtingen, deze staat nu netjes op de kast schildpadjes blij, wij blij. Ga zo door petsgifts

Prachtig aquarium voor mijn schildpadje. Kwaliteit zeer goed. Levering was een dagje later dan verwacht geleverd. Netjes op de hoogte gehouden. Bezorgd door PetsGifts zelf.

5 sterren op basis van 4 beoordelingen Je beoordeling toevoegen