• Aquatlantis Schildpadbak Tortum 100 zwart

Aquatlantis Schildpadbak Tortum 100 zwart

Luxe terrarium voor water schildpadden. Geleverd inclusief 2 eilanden en schuine hellingen.
Artikelnummer:
0003454
Levertijd:
2 - 3 werkdagen
Reviews:
€139,95
Incl. btw

Aquatlantis Schildpadbak Tortum 100 zwart.


Luxe terrarium voor water schildpadden. Geleverd inclusief 2 eilanden en schuine hellingen. Boven beide eilanden is een glas plaatje geplaatst om te voorkomen dat je schildpad kan ontsnappen. Het terrarium heeft zowel onder als boven een kunststof beschermhoek lijst.

Dit schildpadaquarium is voorzien van een TC-500 filtersysteem dat dankzij de werking van de twee meegeleverde filtermaterialen het water filtert, waardoor het water schoon wordt en verontreinigende deeltjes en geurtjes worden verwijderd.

Afmeting: 104 x 40 x (H) 30 cm

Dit artikel wordt gratis door onze eigen chauffeurs bezorgd. Op deze manier voorkomen we onnodige schade's. Wanneer u dit artikel aankoopt zal onze klantenservice contact met u opnemen om een leverdag in te plannen. In sommige gevallen kunnen wij het artikel zelfs de zelfde dag leveren.

Perfect terrarium voorzien van alle benodigdheden. Ik was aangenaam verrast dat het artikel door petsgifts zelf werd geleverd. Netjes in de avond en netjes op de afgesproken tijd. Dat is klasse service. Het product voldoet aan al mijn verwachtingen, deze staat nu netjes op de kast schildpadjes blij, wij blij. Ga zo door petsgifts

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen Uw review toevoegen