• Trixie Be Nordic Melamine voerbak wit

Trixie Be Nordic Melamine voerbak wit

Voerbak van melamine met RVS uitneembare schaal, de voerbak/drinkbak staat op rubberen voetjes waardoor de vloer niet beschadigd
Artikelnummer:
25060
Levertijd:
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld volgende dag bezorgd
Reviews:
€8,99
Incl. btw

Trixie Be Nordic Melamine voerbak wit

Voerbak van melamine met RVS uitneembare schaal, de voerbak/drinkbak staat op rubberen voetjes waardoor de vloer niet beschadigd en voorkomt dat de bak verschuift tijdens gebruik. De RVS schaal mag in de vaatwasser, de melamine bak mag ook in de vaatwasser maar het rubber moet dan eerst verwijderd worden. Wij adviseren om enkel de RVS bakjes in de vaatwasser te plaatsen. 

Verkrijgbaar in de afmetingen:

  • 200 ML (ø 14 cm)
  • 400 ML (ø 17 cm)
  • 800 ML (ø 22 cm)

 

Van ieder verkocht artikel van BE NORDIC wordt er een gedeelte van de opbrengst gedoneerd aan Ghost Fishing. Ghost Fishing is een internationale non-profit organisatie, die met technische duikers en verschillende bedrijven, die afval recyclen, wereldwijd samenwerken. Ghost Fishing werkt uitsluitend met vrijwillige duikers.

Grote hoeveelheden verloren netten, vistuig en ander afval in onze zeeën maken talrijke slachtoffers. Deze verloren visnetten blijven vaak nog lange tijd in zee doorvissen, dit wordt ook wel „ghost fishing“ genoemd: de gevangen vis sterft en trekt op zijn beurt weer andere zeedieren aan, die in datzelfde net verstrikt raken. Op die manier worden de spooknetten een dodelijke val.

De ca. 640.000 ton spooknetten doden jaarlijks niet alleen ruim 136.000 zeehonden, zeeleeuwen en walvissen, maar ook nog eens miljoenen vogels, schildpadden en vissen.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen