Loopplank Hond Auto

Loopplank Hond Auto Kopen?

Een loopplank wordt gebruikt voor oudere honden zodat de gewrichten niet extra worden belast bij het in en uit stappen van de auto via de kofferbak. Onze loopplanken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen waardoor veiligheid en het gewicht van de loopplank belangrijk is. Ook voor zwaardere honden tot 120 KG is er een loopplank beschikbaar. Een loopplank hond is altijd inklapbaar zodat deze weinig ruimte in beslag neemt.

 

Loopplank hond uitschuifbaar

Er is zelfs een loopplank beschikbaar die je kan uitschuiven met een lengte van 110 tot 180 cm. Dankzij deze uitschuifbare loopplank is deze ook geschikt voor hoge auto's zoals bestelwagens of SUV's. Ben je opzoek naar een uitschuifbare loopplank voor je hond bekijk dan onze Loopplank van Trixie.

 

Loopplank hond voor binnen

Ook in huis is er een loopplank beschikbaar, bijvoorbeeld om te gebruiken wanneer je hond op de bank mag liggen, dankzij deze loopplank voor binnen voorkom je dat je hond van de bank springt. Wanneer je een loopplank voor binnen wilt aanschaffen adviseren wij onze Trixie Loopplank voor Binnen. 

 

Bestel jou loopplank hond vandaag.

Ben je overtuigd van de voordelen die een loopplank hond met zich mee brengt? Bestel deze bij PetsGifts voor een zeer scherpe prijs. Wanneer de loopplank op voorraad is heb je deze de volgende dag al in huis!. Ben je toch niet tevreden? Geen probleem bij PetsGifts mag je je artikel altijd retourneren.