Anti Schrokbak

De anti schrokbak van PetsGifts

Schrokt uw hond ook altijd zijn eten in een keer naar binnen? Kies dan voor de ideale oplossing; een anti schrokbak van Eat Slow Live Longer bij PetsGifts. Dan verminderd uw de kans dat uw hond maagtorsie, winderigheid of overgewicht op loopt want, dit is niet de bedoeling en u zal dus naar een oplossing moeten zoeken om uw hond minder snel te laten eten.

Wat is de anti schrokbak?

Als u het bakje van uw hond neerzet dan is het waarschijnlijk al op voordat u uwzelf heeft omgedraaid. Uw hond eet zijn bak razendsnel leeg en dit kan voor verschillende problemen bij de hond veroorzaken. Zo kan de hond door te snel eten maagtorsie, winderigheid of overgewicht oplopen. Hiervan is maagtorsie de ergste aandoening die uw hond kan oplopen. Het is voor honden namelijk een levensbedreigende aandoening, waarin de maag zich omdraait in de buikholte en op die manier zich afsluit van de darmen en slokdarm. Daarnaast kan het schrokken van het eten ervoor zorgen dat er veel lucht in de maag en darmen terecht komt. Dit zal dus uiteindelijk zorgen voor winderigheid.

Het overgewicht kan veroorzaakt worden doordat de brokken in zijn geheel worden doorgeslikt en de maag het dan slecht kan verteren. Het is daarom zeker van belang om uw hond langzamer te laten eten. De anti schrokbak is dan de perfecte oplossing. De anti schrokbakken van Eat Slow Live Longer helpen uw hond wel om op een rustige manier zijn brokken of vlees te kauwen en op te eten

Daarnaast wordt het voor uw hond ook leuk en uitdagend om zijn eten op te eten. Er zijn twee verschillende maten verkrijgbaar. De anti schrokbak voor honden tot 20 kg en de anti schrokbak voor honden vanaf de 20 kg. Daarnaast zijn de bakken ook verkrijgbaar in verschillende kleuren.