Hondensnack Kopen

Hondensnack kopen is gezond voor je hond.

Wanneer je een hondensnack gaat kopen let dan altijd op de kwaliteit, het is belangrijk dat de snack bijna tot geen suikers bevat en zo weinig mogelijk vetten. Door teveel ongezonde snacks te geven aan je hond krijgt je hond overgewicht met gevolgen als deze ouder wordt. Hier bij PetsGifts hebben wij een keuze gemaakt in verantwoordelijke snacks die je elke dag mag geven. In dit artikel lees je welke snack geschikt is voor je hond.

Hondensnack met witte buffelhuid voor een gezond gebit.

Een kauwrol voor je hond met witte buffelhuid helpt om het gebit van je hond te verzorgen. Witte buffelhuid masseert tijdens het kauwen het tandvlees van je hond. Door het kauwen wordt het tandplak verwijdert. Een hondensnack met witte buffelhuid mag daarvoor elke dag gegeven worden. Witte buffelhuid bevat geen suikers en bijna geen vetten.  Wij van PetsGifts hebben veel snacks beoordeeld de bese kauwrol voor je hond is de Trixie Kauwrollen met witte buffelhuid met kip.

Vissnack voor je hond voor een stralende vacht.

Wanneer je hond regelematig een snack geeft met vis zorg je ervoor dat je hond essentiële vetzuren binnen krijgt die de hond zelf niet kan aanmaken. Vis is een belangrijke bron van omega vetzuren. Deze omega vetzuren dragen bij aan de conditie van de huid en vacht, de smering van gewrichten en zijn tevens goed voor hart en bloedvaten. Het is daarom raadzaam elke dag een snoepje te geven aan je hond. Teveel is niet bewezen slecht voor de gezondheid te zijn maar wij van PetsGifts zijn van mening dat je niet meer moet geven dan nodig is.  Een gezonde honden vis snack is de Trixie Premio Fishies, nu extra voordelig in 4 verschillende smaken.

Snack om je hond te trainen of te belonen.

Wanneer je met je hond op cursus gaat, of als je juist goed gedrag wilt belonen hebben wij hiervoor speciale kleine snacks geselecteerd. Deze snacks bevatten géén suikers, en bijna geen vetten. Hierdoor kan het geen kwaad om deze snacks regelematig te geven als beloning. De Trixie Soft snacks zitten verpakt in een voordelige 500 gram verpakking die hersluitbaar is. Wanneer je op cursus gaat of gaat wandelen zijn er speciale Snack Bags verkrijgbaar die je bijvoorbeeld aan je riem of broek kan hangen.