Verzorging & Hygiëne

Verzorg uw hond goed

Elke hond verdient het om goed verzorgd te worden. Het is belangrijk dat uw hond gezond blijft. Met de juiste artikelen helpt PetsGifts u graag hiermee. Daarnaast is het belangrijk dat uw hond iedere dag vers drinkwater heeft. Vooral in de zomer moet u letten op hete ondergronden, de voetkussens van uw hond kunnen verbranden. Bovendien als u een langharige hond heeft, pas dan op dat u de haren niet knipt, de huid kan dan snel verbranden. Laat u hond nooit in een auto alleen achter, ook al is het maar voor enkele minuten.

Gebitsverzorging

Verzorg het gebit van u hond goed. Net als bij mensen helpt dagelijks poetsen tegen gaatjes en vermindert het geurtjes. Daarnaast biedt PetsGifts ook speeltjes aan, waardoor al spelenderwijs de hond zijn gebit reinigt.

Pootverzorging

Nagels knippen van uw hond, dit kan met de nageltang van Trixie. Of beschermt u de poten van uw hond, dan heeft PetsGifts daarvoor hondenschoenen en -sokken.

Honden borstelen en kammen

Verhaard uw hond, kam de losse haartjes weg met de borstels in ons assortiment. Of wilt u dat de vacht van de hond weer glimt, ook daar heeft PetsGifts de borstels voor die u zoekt.

Wassen en drogen

Zoekt u naar honden shampoo om uw hond mee te wassen, dan biedt PetsGifts wat u nodig heeft. Na het wassen kunt u met onze Duvo handdoeken uw hond afdrogen.

Geur en Vlekverwijderaars

Is er een ongelukje gebeurd op uw nieuwe tapijt? Met de geurverwijderaars van PetsGifts wordt uw tapijt weer zo goed als nieuw.
Lees meer