Levering met PostNL
Gratis verzending vanaf €49,00
Achteraf betalen met Billink
Review Logo8.3 @ Kiyoh
Webshop Keurmerk
0
Review Logo8.3 @ Kiyoh
0
Levering met PostNL
Gratis verzending vanaf €49,00
Achteraf betalen met Billink

Wagner Pellets voor Papegaai Medium

Productomschrijving
Wagner Pellets voor Papegaai Medium Onze authentieke korrels bieden de volgende voordelen: Bij elk stuk pakt de vogel alle voedingsstoffen uit onze korrels. Daarom is een onevenwichtige voeding door het selecteren van individuele graanvariaties (inclusief vetrijke zaden, zoals zonnebloempitten enz.) niet mogelijk. Onze korrels zorgen voor een opti...

Wagner Pellets voor Papegaai Medium

Onze authentieke korrels bieden de volgende voordelen: Bij elk stuk pakt de vogel alle voedingsstoffen uit onze korrels. Daarom is een onevenwichtige voeding door het selecteren van individuele graanvariaties (inclusief vetrijke zaden, zoals zonnebloempitten enz.) niet mogelijk. Onze korrels zorgen voor een optimale basisvoorziening van alle essentiële vitamines, sporenelementen en mineralen, waardoor de toevoeging van een vitamine overbodig is.

Onze korrels kenmerken zich door een uitgebalanceerd gehalte aan eiwitten, koolhydraten en vetten en zijn daardoor licht verteerbaar. Met behulp van grove componenten worden onze korrels aangepast aan een natuurlijke voeding. De spiermaag wordt daarom gedwongen om te "werken", zelfs als hij korrels krijgt.

Onze geselecteerde leveranciers hebben ons bevestigd dat de grondstoffen niet geleverd worden uit genetisch gemodificeerde zaden, geen genetisch gemodificeerde organismen bevatten en niet bestraald zijn.

In tegenstelling tot extrudaten (met ongewenste en vermijdbare zetmeelafbraak, te weinig ruwe celstof, slechte energie-eiwitverhouding of oververhitte productie) hebben onze Pellets = compacts de voorkeur. Ze worden alleen door wrijvingswarmte gecomprimeerd, met prachtig natuurlijk zetmeel, vergeleken met rauwe vezels verdicht dierlijk en in overeenstemming met vrij te kiezen energie-inhoud. Een gedetailleerde uitwerking van deze belangrijke finale voerverschillen is op afroep beschikbaar. Bovendien raden we onze hoogwaardige producten, ondanks vitamineverrijkingen en sporenelementensuppletie, niet aan om alleen als volledig voer te gebruiken. Groenten en fruit, kieming en gekookt voedsel, traktaties en snacks zijn nog steeds belangrijk in het tijdperk van de productie van afgewerkt voer als een rijke aanvulling.


Verkrijgbaar in:

  • 750 gram
  • 2,27 KG
  • 4,5 KG
  • 9 KG

Productspecificaties

Artikelnummer
F87001

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Dit heb je zojuist bekeken