Doctor Bark

Doctor Bark voor in de auto of in huis

Doctor Bark is gespecialiseerd in het produceren van hoge kwaliteit hondenmanden, kussens en autostoel beschermers. Deze producten hebben een opvallende eigenschap, de producten mogen namelijk op 95 graden gewassen worden. Doctor Bark is hiermee uniek. Heet wassen heeft veel voordelen, ongewenste dieren zoals vlooien, teken en andere kleine dieren worden pas echt goed gedood vanaf 60 graden. Tot de dag van vandaag zijn er nog geen andere merken met hondenkussens welke je op meer dan 60 graden kan wassen. 

 

Doctor Bark beschermt de bekleding van je auto.

Bewezen is dat Doctor Bark Achterbank en Kofferbak beschermers het beste ter wereld de bekleding beschermt van je auto. Dit komt door de perfecte pasvorm en de gebruikte kwaliteit materialen, het is ook niet gek dat je Doctor Bark producten makkelijk 10 jaar mee gaan. Daarnaast kan je hond met vieze poten of een natte vacht na het wandelen gewoon in de auto springen. De Doctor Bark beschermdekens beschermen 100% je bekleding tegen vocht en vuil. Zodra je thuis aan komt kan je de beschermer van je achterbank of kofferbak makkelijk los halen en wassen in de wasmachine op max 90 graden. Plaats de bekleding makkelijk weer terug op je achterbank of kofferbak en je bent weer klaar voor een heerlijke wandeling door het bos!

 

Bestel jouw Doctor Bark Mand of Beschermer nu tegen de beste prijs!

Ben je ervan overtuigd van de interessante voordelen die het aankopen van Doctor Bark producten met zich mee brengt? Heb je in ons assortiment een Doctor Bark product gezien die aan al je verwachtingen tegemoet kan komen en wil je deze graag in huis halen? Twijfel in dat geval niet langer! Hier bij PetsGifts hebben onze klanten de mogelijkheid om Doctor Bark producten aan te kopen tegen een zo scherp mogelijk prijs.