Konijnenren

Een konijnenren voor je konijn kopen

Je hebt bij het kopen van een konijnenren een ruime keuze. Er zijn diversen keuzes in een buiten ren voor je konijn. Ieder konijn heeft behoefte aan wat extra ruimte om te rennen en te spelen. Zeker bij meerdere konijnen is een buitenren geen overbodige luxe.

Metalen konijnenren Konijn.

Een metalen konijnenren bestaat uit 6 of 8 panelen, deze metalen buitenrennen zijn vast te zetten door pinnen in de grond te steken, deze buitenren is perfect geschikt om je konijn telkens een andere plaats te geven, het liefst op gras. Onze metalen buitenrennen zijn gemaakt van roestvrij staal en kunnen daarom niet roesten. Tip: zorg voor extra drinkflessen in je buitenren zodat je konijn altijd genoeg drinkwater tot beschikking heeft.

Konijnenren Konijn van hout.

Een houten konijnenren is perfect voor het verlengen van je konijnenhok. Deze buitenren voor konijnen kan je vastzetten aan je konijnenhok. De houten buitenren heeft een toegengasdeur die overeenkomt met de toegangsdeur van je konijnenhok. De buitenren van bijvoorbeeld Trixie hebben een extra grote toegangs deur bovenop de houten buitenren. Daardoor is het schoonmaken een stuk eenvoudiger. Een houten buitenren dien je om de 2 jaar te voorzien van een nieuwe laag buiten beits, net zoals je konijnenhok. Gebruik altijd water gdragen buiten beits. Het goed onderhouden van hout geeft je veel langer plezier van deze natuurlijke materialen. Tip: zorg voor extra drinkflessen in je buitenren zodat je konijn altijd genoeg drinkwater tot beschikking heeft.


Een konijnenren uitbreiden met een konijnenhuisje

Voor iedere konijnenren is een konijnenhuis beschikbaar, deze kleine konijnenhokjes zijn geschikt om een extra slaap of schuilplek te creëren in je ren. Zeer geschikt wanneer je meerdere konijnen hebt.