Hangmat Reptiel

Hangmat zeer geschikt voor Baardagaam

Een hangmat is de ideale ligplek voor je reptiel, zeer geschikt voor Baardagaam, hagedissen, gekko's maar ook voor heremietkreeften. Het geeft de dieren een veilige plek. Alle hangmatten welke je in ons assortiment vindt zijn gemaakt van zeegras, 100% natuurlijk materiaal. Dankzij deze ruwe structuur bevordert het de vervelling. Door de open structuur is de hangmat reptiel ideaal om de lichaamstemepratuur te regelen.

Reptielen hangmat makkelijk te plaatsen

Deze hangmat reptiel heeft zuignappen waarmee je de hangmat makkelijk op het glas kan plakken, het is eventueel ook mogelijk om deze met een touw vast te binden aan een druiventak of andere decoratie waarbij dit mogelijk is.

Wij adviseren om een hangmat reptiel aan te kopen.

Het is niet alleen mooi in je terrarium maar zoals wij ook aangeven het is zeer goed voor de gezondheid vanr je reptiel. Een hangmat reptiel is eigenlijk onmisbaar in je terrarium en wij adviseren deze zeker te gebruiken bij baardagamen, hagedissen, gekko's en heremietkreeften.

In ons assortiment vind je 2 verschillende merken, namelijk Penn Plax en Terra Della. De artikelen hebben alle dezelfde kwaliteit, wij hebben hiervoor gekozen omdat ieder merk zijn eigen afmetingen heeft gemaakt. Zo weten wij zeker dat er altijd een variant geschikt is voor jou terrarium.