Retourneren of Ruilen van jouw product

Retouren of Ruilen.

Daar doen wij niet moeilijk over

Het kan natuurlijk voorkomen dat een product niet helemaal naar wens is. Dit begrijpen wij. En je kunt je product gewoon terugsturen naar PetsGifts.nl. Hoe je dat doet lees je hieronder.

1) Zorg ervoor dat je product ongebruikt en onbeschadigd is
2) Indien mogelijk pak deze in de originele verzendverpakking in. Mocht dit niet kunnen kun je ook een andere doos gebruiken
3) Download hier het retourformulier, voeg deze aan de bestelling toe zodat wij uw retour snel en correct kunnen verwerken
4) Stuur het pakket retour naar;
    PetsGifts.nl
    Postbus 2389
    5202CJ 's-Hertogenbosch

5) Na ontvangst en goedkeuring van jouw retour zullen wij binnen 3-5 werkdagen het geld aan je terugstorten. Ook eventuele bezorgkosten die zijn gerekend tijdens het plaatsen van de order zullen wij aan je terugstorten.

Retourkosten zijn voor rekening van de klant. Enkel in uitzonderlijke gevallen betaald PetsGifts.nl de retourkosten. Als je een verkeerd artikel hebt ontvangen betaald PetsGifts.nl  de retourkosten. Neem vorens het artikel retour te sturen dan contact op met PetsGifts

 

Er zijn een aantal uitzonderingen welke niet retour gezonden kunnen worden:

  • Producten met een houdbaarheidsdatum (Voeding en Snacks enz.)
  • Producten welke speciaal op maat gemaakt zijn aan de hand van uw specificaties
  • Gebruikte artikelen die sporen bevatten zoals haren of krassen van nagels. 
  • Producten die reeds zijn gemonteerd zoals papegaaienkooien, aquarium meubels, houten hokken zoals konijnenhokken, kippenhokken en hondenhokken. 
  • Lampen van Terrariums en Aquariums, uitgezonderd lampenhouders. 

Wat gebeurt er als het artikel gebroken retour komt bij PetsGifts?

  • U bent verantwoordelijk voor het goed verpakken van de producten, mocht door nalatigheid schade ontstaan aan uw retour zending zal het artikel worden beoordeeld op de gelede schade u ontvangt dan maar een gedeelte retour of bij flinke schade zal er geen restitutie plaatsvinden. 
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »