ClickCease Verzenden & bezorgen - Pets Gifts
Door de drukte zijn wij sneller per E-mail bereikbaar
Gratis verzending vanaf €49,00
Afhalen? Kom langs in 's-Hertogenbosch
Review Logo8.3 @ Kiyoh
0
Review Logo8.3 @ Kiyoh
0
Door de drukte zijn wij sneller per E-mail bereikbaar
Gratis verzending vanaf €49,00
Afhalen? Kom langs in 's-Hertogenbosch

Verzenden & bezorgen

Onze standaard verzendingen binnen Nederland en België worden vervoerd met PostNL. Bij verzendingen binnen Nederland en België bedragen de verzendkosten € 5,95.  Bestellingen boven € 49,00 zullen gratis thuisbezorgd worden

1. Wat is de levertijd?

Bij al onze producten hebben wij de levertijd vermeld. Veel artikelen zijn de volgende dag al in huis, sommige artikelen hebben een langere levertijd: 4 tot 6 werkdagen*. Is uw bestelling niet volledig op voorraad houdt u dan rekening met de langst aangegeven levertijd van uw producten voor uw gehele bestelling.

*De levertijd 4 tot 6 werkdagen is een schatting, het kan voorkomen dat de bestelling eerder wordt geleverd, in enkele uitzonderingen kan het voorkomen dat er 1 dag extra vertraging is. Mochten wij meer tijd nodig hebben om uw bestelling te versturen dan nemen wij altijd contact met u op. 

Alvorens u contact met ons opneemt, vragen wij om even af te wachten op ons bericht, of tot uw track en trace code ontvangt. Onze aangegeven levertijden zijn werkdagen, weekend wordt hier niet in gerekend.


2. Kan ik mijn bestelling volgen via PostNL?
Jazeker! Zodra wij je bestelling aanmelden bij de bezorgdienst ontvang je van ons per mail voor elk pakket een Track & Trace code. Deze code kun je invullen op de webpagina waarvan het adres ook in je e-mail staat vermeld.


3. Ik ben tijdens de levering niet thuis, wat nu?
De pakketdienst zal in eerste instantie altijd proberen om jouw pakket uiteraard bij jou te bezorgen. Lukt dit niet proberen zij het bij een van de buren. Mocht ook dit niet lukken zal jouw pakket naar het voor jou dichtsbijzijnde afhaalpunt van PostNL gebracht worden waar je deze kunt afhalen.

4. Kan ik mijn pakket ook bij een postkantoor of supermarkt ophalen?
Natuurlijk is dit mogelijk. PostNL heeft ruim 2000 afhaalpunten waar jij je pakket op kan halen. Kies tijdens het afrekenen voor PakjeGemak en kies een afhaalpunt bij jou in de buurt.


5. In mijn track and trace mail staat geen code maar ''eigen levering'', waarom is dit?
Het kan voorkomen dat wij een pakket zelf bezorgen. In dit geval zal er geen track and trace code beschikbaar zijn maar hebben wij persoonlijk met de klant een bezorgafspraak gemaakt.

PetsGifts.nl heeft ook een eigen bezorg dienst. Deze wordt gebruikt om aquariums, hondenhokken of papegaaienkooien te bezorgen klanten. 

6. International Shipping

We send our packages throughout Europe. The costs for the shipment are calculated directly in the shopping cart. Unfortunately we do not ship to countries such as Switzerland, Norway and UK

Telefoon:

8.3Review LogoWij scoren een 8.3 op Kiyoh

Pets Gifts

De Meerheuvel 19
5221EA ‘s-Hertogenbosch
Nederland