ClickCease Montage Service van PetsGifts - Pets Gifts
Bel ons: +31(0)73 690 91 11
Gratis verzending vanaf €49,00
Afhalen? Kom langs in 's-Hertogenbosch
Review Logo8.3 @ Kiyoh
0
Review Logo8.3 @ Kiyoh
0
Bel ons: +31(0)73 690 91 11
Gratis verzending vanaf €49,00
Afhalen? Kom langs in 's-Hertogenbosch

MontageService PetsGifts

PetsGifts.nl MontageService

Bij PetsGifts vinden we service heel belangrijk. Wij bieden klanten daarom ook de keuze voor PetsGifts Montageservice. Heeft u een grote papegaaienkooi besteld of een houten hok welke uit veel onderdelen bestaat en wenst u deze te laten monteren? Kies dan voor MontageService van PetsGifts. Onze vakkundige monteurs komen het product bij u thuis monteren en zullen al het afval ook voor u meenemen. Dit scheelt u tijd en rommel in huis.

PetsGifts Montage Service is mogelijk bij alle producten. De kosten voor onze montage service zijn: €49,00 (Per artikel)

Wij vragen u alvorens de levering plaats vind contact met ons op te nemen als u gebruik wilt maken van de montage service zodat wij de juiste monteur kunnen sturen voor uw product. 

Indien u kiest voor onze montage service kan de getoonde levertijd langer zijn. Onze klantenservice zal contact met u opnemen voor het maken van een montage afspraak.

*Wilt u gebruik maken van onze montage service? Vermeld dit bij de bestelling, bel of mail ons. 8.3Review LogoWij scoren een 8.3 op Kiyoh

Pets Gifts

De Meerheuvel 19
5221EA ‘s-Hertogenbosch
Nederland