MontageService PetsGifts

PetsGifts.nl MontageService

Bij PetsGifts vinden we service heel belangrijk. Wij bieden klanten daarom ook de keuze voor PetsGifts Montageservice. Heeft u een groot hondenhok besteld of een krabpaal welke uit veel onderdelen bestaat en wenst u deze te laten monteren? Kies dan voor MontageService van PetsGifts. Onze vakkundige monteurs komen het product bij u thuis monteren en zullen al het afval ook voor u meenemen. Dit scheelt u tijd en rommel in huis.

PetsGifts Montage Service is mogelijk bij alle producten. De kosten voor onze montage service zijn: €49,00

Wij vragen u alvorens de levering plaats vind contact met ons op te nemen als u gebruik wilt maken van de montage service zodat wij de juiste monteur kunnen sturen voor uw product. 

Indien u kiest voor onze montage service kan de getoonde levertijd langer zijn. Onze klantenservice zal contact met u opnemen voor het maken van een montage afspraak.

*Wilt u gebruik maken van onze montage service? Vermeld dit bij de bestelling, bel of mail ons. Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »