Pootverzorging Hond

Pootbescherming hond kopen

Bescherm uw hond tegen uitglijden op gladde vloeren met hondensokken of hondenschoenen. Dankzij de antisliplaag zal uw hond niet meer wegglijden in huis.
Daarnaast spaart u meubels en matten, wanneer uw hond daar niet meer op kan krabben met zijn scherpe nagels. Bovendien ondersteunen deze producten ondersteunen het genezingsproces bij verwondingen of bij kleine scheurtjes in de voetzolen.

Hond beschermen buiten

Ook zijn de antislip hondensokken en hondenschoenen uitermate geschikt voor gebruik buiten bij extreme weersomstandigheden. In de winter beschermen ze tegen uitglijden op ijs of sneeuw. Bijkomstig beschermen ze de poten tegen kou en strooizout. En in de zomer tegen hete ondergronden, zoals asfalt en zand.

Voetzolenspray hond

Het is ook mogelijk de poten van uw hond te beschermen met een verzorgingsspray of -crème. Deze zorgen ervoor dat de poten beter de extreme weersomstandigheden kunnen weerstaan. Bij veelvuldig gebruik worden, door de bijenwas, de poten weer soepel en ontstaat er een elastische, watervaste beschermlaag.


Lees meer