Gebitsverzorging Hond

Petosan Tandenborstel kopen?

Petosan is bedrijf uit Noorwegen gespecialiseerd op het gebied van mond reiniging voor je hond. Zo heeft Petosan diverse hand en elektrische tandenborstels ontwikkeld om het gebit van je hond te reinigen. De producten van Petosan worden aanbevolen door Cesar Milan de welbekende Dog Whisperer. Alleen al met deze aanbeveling weet je zeker dat Petosan tandenborstel ook goed zijn voor gebruik.

Naarmate huisdieren ouder worden groeit ook de kans op het ontstaan van gebitsproblemen. Verwaarloosde gebitsproblemen kunnen ernstige gevolgen hebben voor de gezondheid van je hond. Klachten kunnen varieren van slechte adem tot verlies van tanden of zelfs onstekingen in belangrijke organen. Het is daarom belangrijk om het gebit van je hond dagelijks te verzorgen met de producten van Petosan.

Begin bij je pup al met tandenpoetsen.

Petosan heeft een speciale puppy pack ontwikkeld om je pup alvast te leren wat nu tandenpoetsen precies inhoud. Eerst gebruik je het vingerhoedje zonder tandpasta, wanneer je hond hieraan gewend is kan je gebruik maken van de tandpasta van Petosan verkrijgbaar in diverse smaken. Wanneer je hond hier compleet aan gewend is kan je een stapje verder gaan door te poetsen met een hand tandenborstel. Als laatste kun je overstappen op een elektrische tandenborstel van Petosan. Wanneer je wekelijks de tanden van je hond verzorgt voorkom je gebitsproblemen.

Lees meer