Gebitsverzorging Hond

Wanneer u een hond heeft is het belangrijk dat de gebitsverzorging van een hond net zo goed gebeurd als die van een mens. Dit zal gaatjes en geurtjes tegen gaan. Bij PetsGifts vinden ze de gebitsverzorging van een hond ook erg belangrijk en hebben daarom een ruime collectie aan verschillende gebitsverzorgingsproducten voor een hond.

Petosan producten bij PetsGifts

Petosan is een bedrijf uit Noorwegen die gespecialiseerd is op het gebied van gebitsreiniging voor de hond. Zo heeft Petosan diverse hand en elektrische tandenborstels ontwikkeld om het gebit van uw hond te reinigen. De producten zijn van goede kwaliteit en wordt ook aanbevolen door een echte hondenexpert zoals Cesar Milan, bekend van de Dog Whisperer. U zult dus zeker weten dat u een goed product gebruikt voor uw hond.

Het is erg belangrijk om het gebit van uw hond bij te houden. Problemen met het gebit kunnen namelijk ernstige gevolgen hebben. Daarnaast groeit de kans op gebitsproblemen ook naarmate dieren ouder worden. De klachten die honden kunnen krijgen variëren van een slechte adem tot het verlies van tanden maar ook ontstekingen in belangrijke organen kan het gevolg zijn van slechte gebitsreiniging. Dit kan de dood tot gevolg hebben. Het is daarom erg belangrijk dat u het gebit van uw hond goed poetst.

Puppy pack van Petosan

Petosan heeft een speciaal puppy pack ontwikkeld om uw pup te leren wat tandenpoetsen precies inhoud. Zo gaat u eerst met een vingerhoedje zonder tandpasta de tandenpoetsen. Wanneer de pup hieraan gewend is, kunt u gebruik maken van tandpasta in diverse smaken. Als de pup hier vervolgens ook aan gewend is kunt u gebruik gaan maken van een tandenborstel. Eventueel kunt u later overstappen op een elektrische tandenborstel. Door wekelijks de tanden te poetsen, zult u gebitsproblemen voorkomen en houd u de gezondheid van uw hond goed.

 

Lees meer