Waakbord Hond

Waakbord Hond Kopen?

Heeft u een hond en wilt u graag iedereen die voor de deur staat laten weten dat u een hond heeft? Dat kan door middel van een van de waakborden hond. Het maakt hierbij niet uit of uw hond wel of niet een echte waakhond is. Het is een erg leuk bord om bij de deur of op het hek op te hangen. Mensen weten dan direct dat er achter de desbetreffende deur of hek een hond bevindt. Wilt u ook een van de waakborden hond? Bekijk dan de webshop en kies het bord uit dat bij uw wensen past.

 

Bij ons van PetsGifts hebben we verschillende waakborden van een hond in het assortiment. Voor iedere type hond is er wel een perfect waakbord te vinden. Het maakt dus niet uit wat voor een type hond u heeft, bij PetsGifts hebben we het! Zo kunt u bijvoorbeeld een waakbord kiezen van een Rottweiler of een Duitse Herder maar ook kunt u kiezen voor een waakbord van een mini Chihuahua. Iedere ras hond is mogelijk voor op een waakbord hond.

Goede service

Bij PetsGifts bieden ze een zeer goede service aan. Zo krijgt u bij een bedrag van 40 euro of hoger standaard gratis verzending. Ook garanderen ze een zeer snelle levering. Zo zijn zowel alle producten binnen een week bezorgd. De waakborden hond worden zelfs al dezelfde dag verzonden en heeft u de volgende dag in huis wanneer u voor 16:00 uur besteld. Daarnaast heeft PetsGifts ook een eigen bezorg en montageservice en is het Europese verzending ook mogelijk. Mocht u vragen hebben aan een van de specialisten van PetsGifts, kunt u ons altijd bereiken via het nummer (0)73 690 91 11. Zij zullen graag al uw vragen beantwoorden.