Krabpaal onderdelen

Krabpaal onderdelen

Na jaren van gebruik van de krabpaal door uw kat, zou u eraan kunnen denken om deze krabpaal te vervangen door een gloednieuwe. Maar krabpalen zijn meestal niet goedkoop. Daarom is het bij PetsGifts mogelijk om losse krabpaal onderdelen te bestellen en de oude en versleten te vervangen. Het is vanzelfsprekend, dat als u een krabpaal in huis heeft, dat door het gebruik ervan bijvoorbeeld de sisalpaal zal slijten. Maar dit betekent niet dat u een hele nieuwe krabpaal hoeft aan te schaffen, u kunt natuurlijk ook sisalpalen, die aan vervanging toe zijn, los bestellen.

Of andere krabpaal onderdelen, zoals bijvoorbeeld een losse hangmat of platform, deze zijn ook makkelijk te vervangen. Het is logisch dat door de loop van tijd onderdelen aan vervanging toe zijn, het is immers noodzakelijk voor uw kat, dat hij kan blijven krabben.

Het touw slijt en naast sisalpalen, verkopen wij dan ook sisaltouw van 10 mm om het touw om de krabpaal te vervangen. Uiteindelijk bespaart u een hoop door op deze manier losse onderdelen te kopen van uw krabpaal en deze simpel te vervangen.

Krabpaal zelf samenstellen en bouwen

Uiteindelijk kan u zelfs met alle losse onderdelen ook uw eigen krabpaal samenstellen. U kunt hem dan helemaal naar eigen inzicht bouwen, slechts uw inbeeldingsvermogen staat in de weg van de leukste creaties. U ontwerpt uw eigen krabpaal zelf of u neemt contact met ons op en we kijken samen naar het creëren van een op maat gemaakte krabpaal.