Alles voorradig? werkdag voor 22:00 uur besteld morgen in huis
Gratis verzending vanaf €49,00
Achteraf betalen mogelijk met Billink
Review Logo8.3 @ Kiyoh
Webshop Keurmerk
0
Review Logo8.3 @ Kiyoh
0
Alles voorradig? werkdag voor 22:00 uur besteld morgen in huis
Gratis verzending vanaf €49,00
Achteraf betalen mogelijk met Billink

Advies Losse Sisalpaal Kopen

Losse Sisalpalen Kopen.

Wanneer een sisalpaal is versleten van je krabpaal kan je makkelijk een nieuwe sisalpaal kopen, gelukkig hoef je nooit meer een nieuwe krabpaal te kopen. In ons assortiment vind je universele sisalstammen die passen op elke krabpaal, echter dien je met een aantal factoren rekening te houden. De lengte van je sisalstam en de diameter. Daarnaast moet je kijken welke schroefverbinding deze heeft er zijn namelijk hierin ook nog verschillende maten verkrijgbaar. Het beste kan je de schroef even opmeten als je niet precies weet welke M maat je hebt, een schroef van 8 mm is M8 een schroef van 10 mm is M10 enz.

Kleur verschil bij sisalpaal.

Wanneer je een nieuwe sisalpaal hebt gekozen uit het assortiment hier bij PetsGifts kan het zijn dat de sisalpaal een licht kleur verschil heeft, overal wordt dezelfde sisal gebruikt. Echter kan sisaltouw na loop van tijd iets vergelen. In het begin zal de kleur verschil zichtbaar zijn maar na verloop van tijd zal deze sisalpaal dezelfde kleur vertonen. Het is dus vrij normaal dat je in het begin een kleur verschil ziet.

Schroeven en Bouten voor je sisalpaal.

Het kan zelfs voorkomen dat je een schroef of bout kwijt bent of eventueel versleten is, het is natuurlijk mogelijk deze even snel bij de bouwmarkt aan te kopen, mocht je een bestelling doen bij PetsGifts kan je deze zelfs bij ons gemakkelijk toevoegen aan je bestelling. De schroeven en bouten hebben ieder ook weer een speciale maat welke je even moet nakijken welke schroef of bout jij precies nodig hebt.

Hoge kwaliteit sisalpaal bij PetsGifts

Wij hebben ervoor gekozen om sisalpalen aan te bieden die van betere kwaliteit zijn. Echter is daar de verkoopprijs uiteraard hoger van. Onze sisalpalen hebben een ABS koker en het sisal zit zowel geniet als verlijmd aan de koker. Bij een goedkopen variant is de koker gemaakt van karton en zit het sisal alleen aan het begin en eind geniet, deze sisal wordt niet verlijmd aan de kartonnen koker. Wanneer je kat zijn nagels gaat scherpen zal je al snel merken dat deze budget palen echter maar een paar weken bestand zijn tegen het geweld van je kat. Daarvoor bieden wij liever sisalpalen aan die maanden mee kunnen gaan dankzij hun kwaliteit. Dit omdat het voorkomt dat je bijna de hele krabpaal moet afbreken omdat je een sisalpaal moet verwisselen. Je kan je eigen niet indenken dat je dat iedere maand moet doen met een budget sisalpaaltje. Daarvoor is het een verstandig idee om de sisalpaal juist bij PetsGifts aan te kopen.

8.3Review LogoWij scoren een 8.3 op Kiyoh

Pets Gifts

De Meerheuvel 19
5221EA ‘s-Hertogenbosch
Nederland