Alles voorradig? werkdag voor 22:00 uur besteld morgen in huis
Gratis verzending vanaf €49,00
Achteraf betalen mogelijk met Billink
Review Logo8.3 @ Kiyoh
Webshop Keurmerk
0
Review Logo8.3 @ Kiyoh
0
Alles voorradig? werkdag voor 22:00 uur besteld morgen in huis
Gratis verzending vanaf €49,00
Achteraf betalen mogelijk met Billink

ZooMed Hanging Mealworm Feeder

ZooMed Hanging Mealworm Feeder
Productomschrijving
ZooMed Hanging Mealworm Feeder De Mealworm Feeder van ZooMed biedt een revolutionaire manier om je reptielen te voeren. Je hoeft het voer niet langer eenvoudigweg in een voerbak te doen. In de natuur gebruiken reptielen hun instinct om te jagen op hun voedsel en het te verzamelen. De Mealworm Feeder is doorzichtig. De reptielen kunnen de wormen i...

ZooMed Hanging Mealworm Feeder

De Mealworm Feeder van ZooMed biedt een revolutionaire manier om je reptielen te voeren. Je hoeft het voer niet langer eenvoudigweg in een voerbak te doen. In de natuur gebruiken reptielen hun instinct om te jagen op hun voedsel en het te verzamelen. De Mealworm Feeder is doorzichtig. De reptielen kunnen de wormen in de beker zien zitten. Het is een verrijking want de reptielen zien de wormen langzaam uit de onderkant van de beker kruipen. Plaats een schone voerbak onder de Mealworm Feeder zodat de hagedissen de wormen niet direct van de grond eten.

De Voerbeker wordt geleverd met een zuignap zodat u deze op iedere hoogte in het terrarium kunt plaatsen. Als u de Mealworm Feeder hoog aan de zijwand plaatst, vallen de wormen in de bak terwijl uw hagedissen toekijken en afwachten. Als u de beker lager aan de zijwand plaatst, kunnen de hagedissen de wormen direct opeten zodra ze uit de gaatjes in de beker kruipen. De Mealworm Feeder is bedoeld voor gebruik met de levende meelwormen. Niet bedoeld voor gebruik met Superwormen want die zijn te breed, noch met gevriesdroogde meelwormen of meelwormen in blik. 

Productspecificaties

Artikelnummer
745200

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Dit heb je zojuist bekeken