• Pets Gifts Krabpaal Rostock lichtgrijs
  • Pets Gifts Krabpaal Rostock lichtgrijs
  • Pets Gifts Krabpaal Rostock lichtgrijs
  • Pets Gifts Krabpaal Rostock lichtgrijs

Pets Gifts Krabpaal Rostock lichtgrijs

Krabpaal met krabtapijt op de onderste plank, 3 heerlijke slaap plekken, je kat kan kiezen of de grot, hangmat of alles in de gaten houden op het bovenste lig mandje
Artikelnummer:
PCT60W
Levertijd:
5-8 dagen
Reviews:

€109,00 €84,60

Incl. btw

PetsGifts Krabpaal Kat Rostock lichtgrijs

Krabpaal met krabtapijt op de onderste plank, 3 heerlijke slaap plekken, je kat kan kiezen of de grot, hangmat of alles in de gaten houden op het bovenste lig mandje. Deze krabpaal heeft een stabiele voet waardoor deze op zijn plek blijft staan zelfs wanneer 2 katten lekker druk aan het spelen zijn.

Afmetingen: 75 x 45 x (H) 142 cm

  • Diameter sisalpaal: 7 cm
  • Zie foto 2 voor gedetailleerde afmetingen

Bovenkant is trouwens niet rond, maar vierkant. Maar dit vinden wij net beter! (meer ruimte voor de kat)

Makkelijk in elkaar te zetten, vlotte levering: zaterdagavond (laat) besteld, woensdag geleverd. Zacht en aangenaam materiaal. De kat heeft al alles gebruikt. Het hokje is zeer ruim.
Zeer tevreden, bedankt!

Ik vind de krabpaal heel mooi en tot nu toe lijkt hij ook heel stevig, het enigste nadeel vind ik dat het hangmandje en de bovenste ligplaats toch wel aan de kleine kant zijn. Ik had deze wel groter verwacht en vandaar ook geen vijf sterren voor deze krabpaal..

top

TOP!!! Mooie prijs voor deze mooie krabpaal

Mooie krappaal
En de poesjes vinden hem ook leuk

Super tevreden. Niet alleen ik maar onze 6 katten ook. Ze zijn er helemaal weg vaag, en we hebben echt niet de kleinste katten. Maar de krabpaal houdt ze echt. Er is genoeg plek om lekker te soezelen en om hun nagels te scherpen. We zijn er allemaal helemaal blij mee :) bestellen hier zeker weer!

4.85 sterren op basis van 7 beoordelingen Je beoordeling toevoegen