Voor 22:00 uur besteld is morgen in huis
Gratis verzending vanaf €49,00
Achteraf betalen met Billink
Review Logo8.3 @ Kiyoh
Webshop Keurmerk
0
Review Logo8.3 @ Kiyoh
0
Voor 22:00 uur besteld is morgen in huis
Gratis verzending vanaf €49,00
Achteraf betalen met Billink

Exo Terra Terrarium Thermostaat

22% KORTING
Productomschrijving
Exo Terra Terrarium Thermostaat Met deze thermostaat van Exo Terra houdt u de temperatuur binnen uw terrarium optimaal op peil. Ideaal voor gebruik met warmtematten en -kabels. In het wild zijn reptielen afhankelijk van de zon of andere verwarmde oppervlakten om hun temperatuur op peil te houden. Met deze thermostaat kan u er nu voor zorgen dat u ...

Exo Terra Terrarium Thermostaat

Met deze thermostaat van Exo Terra houdt u de temperatuur binnen uw terrarium optimaal op peil. Ideaal voor gebruik met warmtematten en -kabels. In het wild zijn reptielen afhankelijk van de zon of andere verwarmde oppervlakten om hun temperatuur op peil te houden. Met deze thermostaat kan u er nu voor zorgen dat u zelf de juiste temperatuurinstellingen kan handhaven, die gelijkwaardig is aan die van in de woestijn of een tropisch regenwoud.

De elektronische Triac schakelaar houdt de temperatuur op het gewenste peil met een veel hogere nauwkeurigheid, vergeleken met de gangbare thermostaten, en elimineert grove temperatuurschommelingen in het terrarium. Sluit je warmtemat of warmtekabel eenvoudigweg aan op de Exo Terra Thermostaat, stel de gewenste temperatuur in en plaats de warmtesensor op de gewenste plek. De rode LED indicator zal oplichten wanneer het verwarmingstoestel werkt en zal uitdoven eenmaal de gewenste temperatuur is bereikt. De verzonken wijzerplaat van de thermostaat voorkomt onbedoelde wijzigingen van de temperatuurinstellingen wanneer men het toestel aanraakt. De waterdichte externe sensor kan veilig gebruikt worden in extreem vochtige terraria en aquatische setups. 

  • Wanneer je gebruik maakt van een stekkerdoos is het mogelijk om meerdere apparaten aan te sluiten op deze thermostaat. Zorg ervoor dat je het maximale wattage niet overschrijdt. 

Verkrijgbaar in 2 varianten:

  • Thermostaat voor verwarmingselementen tot max 100W (Instelbaar van 20°C tot 35°C)
  • Thermostaat voor verwarmingselementen tot max 300W (Instelbaar van 20°C tot 35°C)

 

Productspecificaties

Artikelnummer
33/PT2456
EAN
0015561224567

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Emmy A. op 25 November 2018
    Voldoet aan alle kanten aan de verwachtingen
Schrijf je eigen review

Dit heb je zojuist bekeken

Exo Terra Terrarium Thermostaat
Exo TerraTerrarium Thermostaat
€44,95€34,99