• Trixie Kattenbakschep RVS

Trixie Kattenbakschep RVS

Luxe kattenbakschep gemaakt van roestvrij staal, mag ook in de vaatwasser. Deze kattenbakschep heeft als voordeel niet te kunnen ombuigen of afbreken.
Artikelnummer:
40539
Levertijd:
5-8 dagen
Reviews:
€9,99
Incl. btw

Trixie Kattenbakschep RVS

Luxe kattenbakschep gemaakt van roestvrij staal, mag ook in de vaatwasser. Deze kattenbakschep heeft als voordeel niet te kunnen ombuigen of afbreken als je teveel gewicht op je schep neemt vanuit de kattenbak.

Afmetingen:

  • Schep: 33x14x3cm
  • Zeef: 40-60mm lengte en 5mm breedte

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

Heel stevig ne gemakkelijk

Erg fijn in gebruik

werkt super, vooral met houtkorrel in de kattenbak, de goede houtkorrel blijft perfect in het schepje zodat je minder korrel verspilt.

Deze schep overtrof mijn verwachtingen. Het is een mooie grote schep. En dat de zijkanten open zijn is ook een groot pluspunt. Ik ben er dan ook echt blij mee.

Dit rvs kattenbak schepje is helemaal top. Heb al enkele plastic schepjes versleten.. ze breken vaak snel kapot. Ik heb overal gezocht naar een rvs schepje maar nergens verkopen ze die, bij geen een dierenwinkel te vinden. Tot ik deze vond op jullie website. Deze prijs is de schep meer dan waard. Hij is heel stevig en breedt genoeg.. je kunt er goed kracht mee zetten om pakkende ontlasting van de bodem te schrapen. Ik zeg... een zeer goed en degelijk product!

Super product!!!

Perfect, de plastic varianten breken steeds.

Mijn vorige schepje van plastic was het handvat van af gebroken. Deze schep is erg stevig en heel fijn in gebruik, ik ben erg blij met mijn aankoop!

Eindelijk een stevige kattenbakschep, superding

5 sterren op basis van 10 beoordelingen Je beoordeling toevoegen