• Trixie Opblaasbare Hondenkraag
  • Trixie Opblaasbare Hondenkraag
  • Trixie Opblaasbare Hondenkraag

Trixie Opblaasbare Hondenkraag

Een opblaasbare beschermkraag dat ervoor zorgt, dat de hond niet kan likken of knabbelen aan wonden en eczeem. Het beschermt zowel de kop als het borst- en ruggedeelte van de viervoeter.
Artikelnummer:
19540
Levertijd:
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld volgende dag bezorgd
Reviews:
€10,95
Incl. btw

Trixie Opblaasbare Hondenkraag

Een opblaasbare beschermkraag, gemaakt van Polyurethaan en Polyethyleen, dat ervoor zorgt, dat de hond niet kan likken of knabbelen aan wonden en eczeem. Het beschermt zowel de kop als het borst- en ruggedeelte.
Met deze kraag heeft uw hond alle bewegingsvrijheid en zal nergens meer tegenaan lopen. Dit komt omdat de kraag het gezicht en gehoor van de hond niet beperkt. Het is een zeer robuust product van zacht en flexibel materiaal voor comfort tijdens het dragen. De kraag sluit simpel met klittenband en bevat lussen, waar een halsband doorheen gehaald kan worden, waardoor de kraag niet eraf gehaald hoeft te worden.

Kleur: Blauw
Beschikbaar in de maten:

  • XXS: Nekomvang 14-18 cm
  • XS: Nekomvang 20-24 cm
  • S: Nekomvang 24-31 cm
  • S-M: Nekomvang 32-40 cm
  • M: Nekomvang 40-45 cm
  • M-L: Nekomvang 45-57 cm
  • L-XL: Nekomvang 66-78 cm

Perfecte kraag voor onze kat die aan haar oortje geopereerd is. Geeft haar veel bewegingsvrijheid - veel beter dan een plastic kap.

Mooi product veel fijner dan de kap die honden normaal moeten dragen na een operatie.
Praktisch . Handig.

Ideaal in plaats van zo’n harde kap. Mijn hond was met de kap helemaal in paniek maar deze kraag vond hij niet erg en als hij lag was het net een kussen voor hem

handig ding,alleen lastig op te blazen als je geen speciale pomp hebt

Deze kraag is een prima hulpmiddel. Wanneer een hond een kap moet dragen is zijn zicht en gehoor beperkt wat buitenshuis zeer onprettig is, zeker bij een hond op leeftijd die al slechter hoort en ziet. Met de kraag kan hij al zijn zintuigen benutten en is ook de interactie met soortgenoten geen probleem, die de kraag niet als bedreigend ervaren wat wel met de kap het geval is. Ook is hij zo licht dat de hond hem zonder hinder draagt. Onze Bruno was er erg blij mee......met de kap om een angstige hond die niets wilde doen buiten.....met de kraag een vrolijke hond die zich normaal gedroeg buiten...

Onze herder kreeg een enorme kap van de dierenarts om, het arme dier liep overal tegenaan. Deze opblaasbare kraag is perfect, de hond vond het geen probleem om hem om te hebben én belangrijker nog het werkt super. Niet voor de voorpoten maar wel voor de achterkant.

4.85 sterren op basis van 6 beoordelingen Je beoordeling toevoegen