ClickCease PetLux Automatische Kattenbak V1 met UV - Pets Gifts
Bel ons: +31(0)73 690 91 11
Gratis verzending vanaf €49,00
Afhalen? Kom langs in 's-Hertogenbosch
Review Logo8.3 @ Kiyoh
0
Review Logo8.3 @ Kiyoh
0
Bel ons: +31(0)73 690 91 11
Gratis verzending vanaf €49,00
Afhalen? Kom langs in 's-Hertogenbosch

Petlux Automatische Kattenbak V1 met UV

9% KORTING
Productomschrijving

PetLux Automatische Kattenbak V1 met UV

Scheppen, overal kattenbakkorrels, stinkende geur ... klinkt dit bekend? Als je traditionele kattenbakken gebruikt, heb je vaak te maken met deze vervelende situaties. Nu is er een eenvoudige, sanitaire oplossing. De Automatische kattenbak van PETLUX! Het is een geavanceerde automatische kattenbak die voor u zorgt. Met een ingebouwd UV-sterilisator dat ziektekiemen en bacteriën elimineert zorgt het er voor dat u en uw katten een gezonde en schone leefomgeving krijgen!

Afmetingen: 65 x 65 x (H) 58 cm

Een perfecte oplossing zonder schep  
Wij zijn van mening dat elke katteneigenaar de keuze moet hebben om een einde te maken aan een onaangename routine. Als je een kattenbak onbeheerd achterlaat, wordt hij helaas snel ongezond voor je kat maar ook voor jezelf.

Auto-detectie
Deze automatische, zelfreinigende kattenbak heeft high-tech functies die detecteren wanneer uw kat de bak heeft gebruikt en start vervolgens een reinigingsproces in 2 cycli dat afval verwijdert. De  klonten worden vervolgens gedeponeerd in de afvallade die is uitgerust met een koolstoffilter dat geurtjes onder controle houdt. De afvallade hoeft slechts om de 3 dagen te worden geleegd. 

UV- Sterilisator
Vuile kattenbakken zijn ideale broedplaatsen voor bacteriën en andere ziekteverwekkende micro-organismen. Als u ze niet op de juiste manier en regelmatig schoonmaakt, kan dit ernstige gezondheidsrisico's voor uw kat opleveren, zoals urineweg- en nierproblemen. De kattenbak van PETLUX is in staat om schadelijke ziektekiemen en bacteriën te elimineren. Als de bak in de stand-bymodus staat, neemt u het sterilisatieaccessoire en bevestigt u dit aan de voorzijde van de bak. Het schakelt automatisch over naar de sterilisatiemodus en start het ontsmettingsproces gedurende 15 minuten.

LED-Weegschaal
Een ingebouwde led-weegschaal helpt u om het gewicht van uw kat goed in de gaten te houden. Veranderingen in het gewicht van een kat zijn een belangrijke indicator voor de gezondheid. Elke keer dat de kat naar binnen gaat, geeft de intelligente weegschaal een nauwkeurig gewicht aan. 

Super stil
Met slechts 55 dB tijdens gebruik, past dit perfect in elk kattenhuis, biedt het een rustige omgeving voor u en uw katten en blijft het op de achtergrond rustig schoonmaken.

Veiligheid voorop
Een veiligheidsscherm, als back-upontwerp, blokkeert de gecompliceerde mechanica om uw kat te beschermen tegen schade. Ook is hij uitgerust met sensoren voor bewegingsdetectie waaronder 4 zwaartekrachtsensoren en 1 microgolfsensor. Zodra de kat de machine nadert, stopt elke beweging automatisch. Nadat de kat zijn werk heeft gedaan, begint een nieuwe reinigingscyclus.

Tot in elk detail
Er is goed nagedacht over de ingang van de voordeur, de grootte van de afvallade en de schep. Hij is compatibel met elk type strooisel, inclusief klontering en gelkristallen. Dankzij het strakke ontwerp en de gemakkelijke demontage kunt u het gemakkelijk schoonmaken, gebruik gewoon een natte handdoek om het stof van de gladde buitenkant te vegen. 

Aanbevolen gewicht 
De kattenbak is geschikt voor kittens vanaf 0,7kg tot en met een volwassen kat met een gewicht van maar liefst 10kg.

Type kattenbakvulling
Toepasbaar: Goed absorberende en klompvormige korrels. Bijvoorbeeld; maïskorrels, Ecolitter, Natuurlijke actieve koolstof of benotonite. Bij voorkeur een kleinere maat en stofvrij.

Niet toepasbaar: korrels met een grote maat zoals hout, Gel korrels, slecht absorberend grid of niet klompvormige korrels.

 

Productspecificaties

Artikelnummer
PL-04
SKU
PL-04
EAN
8720387874118

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Dit heb je zojuist bekeken

Petlux Automatische Kattenbak V1 met UV
PetluxAutomatische Kattenbak V1 met UV
€439,99€399,99