• Trixie Be Nordic Hondenspeelgoed Touw Bal

Trixie Be Nordic Hondenspeelgoed Touw Bal

Bal gemaakt van touw/katoen. Hondenspeelgoed is natuurlijk niet onverwoestbaar maar deze bal is wel extreem sterk.
Artikelnummer:
32630
Levertijd:
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld volgende dag bezorgd
Reviews:
€7,99
Incl. btw

Trixie Be Nordic Hondenspeelgoed Touw Bal

Bal gemaakt van touw/katoen. Hondenspeelgoed is natuurlijk niet onverwoestbaar maar deze bal is wel extreem sterk. Wij denken dat dit speeltje lang mee kan gaan bij de grote slopers, maar ook dit speeltje kan kapot. Speel op de juiste manier met je hond en je zal veel plezier samen beleven met dit sterk hondenspeeltje. 

Verkrijgbaar in de afmetingen:

  • ø 13 cm
  • ø 18 cm

 

Van ieder verkocht artikel van BE NORDIC wordt er een gedeelte van de opbrengst gedoneerd aan Ghost Fishing. Ghost Fishing is een internationale non-profit organisatie, die met technische duikers en verschillende bedrijven, die afval recyclen, wereldwijd samenwerken. Ghost Fishing werkt uitsluitend met vrijwillige duikers.

Grote hoeveelheden verloren netten, vistuig en ander afval in onze zeeën maken talrijke slachtoffers. Deze verloren visnetten blijven vaak nog lange tijd in zee doorvissen, dit wordt ook wel „ghost fishing“ genoemd: de gevangen vis sterft en trekt op zijn beurt weer andere zeedieren aan, die in datzelfde net verstrikt raken. Op die manier worden de spooknetten een dodelijke val.

De ca. 640.000 ton spooknetten doden jaarlijks niet alleen ruim 136.000 zeehonden, zeeleeuwen en walvissen, maar ook nog eens miljoenen vogels, schildpadden en vissen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen