• Exo Terra Day & Night LED Lamp Terrarium
  • Exo Terra Day & Night LED Lamp Terrarium

Exo Terra Day & Night LED Lamp Terrarium

De Exo Terra Dag & Nacht LED is ideaal voor reptielen en amfibieën zonder UVB-behoeften, zoals slangen, nacht-actieve gekko's, kikkers, salamanders, spinnen, schorpioenen, insecten, enz
Artikelnummer:
33/PT2335
Levertijd:
4-5 werkdagen
Reviews:

€59,95 €49,99

Incl. btw

Exo Terra Day & Night LED Lamp Terrarium

De Exo Terra Dag & Nacht LED is ideaal voor reptielen en amfibieën zonder UVB-behoeften, zoals slangen, nacht-actieve gekko's, kikkers, salamanders, spinnen, schorpioenen, insecten, enz… . De helder witte LED’s zorgen voor een mooi daglicht, terwijl de blauwe LED’s het glinsterende maanlicht nabootsen dat je toelaat om je dieren ’s nachts te observeren zonder hun natuurlijk gedrag te verstoren.

Het schemerlicht van de blauwe LED's laat nachtdieren toe om te navigeren in hun territorium, op zoek naar insecten, paringswillige soortgenoten, enz…, gezien deze dieren in complete duisternis volledig gedesoriënteerd zouden zijn. Raak eenvoudigweg het Dag/Nacht logo aan om over te schakelen van helder daglicht naar blauw nachtlicht.

De Exo Terra Dag & Nacht LED is de handigste en energiezuinigste manier om je terrarium overdag en ‘s nachts te verlichten.

Specificaties:

  • Inclusief zelfklevende bevestigingssteun
  • Ideaal voor reptielen en amfibieën zonder UVB-behoeften
  • Handige en energiezuinige dag- en nachtverlichting
  • Verbruik: 2 watt

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »