• Exo Terra Dripper Plant large
  • Exo Terra Dripper Plant large

Exo Terra Dripper Plant large

De Exo Terra Dripper Plant is een realistische plant die speciaal werd ontworpen om te de voldoen aan de drinkbehoeften van Kameleons en andere reptielen en amfibieën, die in bomen verblijven.
Artikelnummer:
33/PT2492
Levertijd:
5-8 dagen
Reviews:

€74,95 €59,95

Incl. btw

Exo Terra Dripper Plant large.

De Exo Terra Dripper Plant is een realistische plant die speciaal werd ontworpen om te de voldoen aan de drinkbehoeften van Kameleons en andere reptielen en amfibieën, die in bomen verblijven. Deze reptielen en amfibieën herkennen water met een stilstaand oppervlak niet als drinkwater; in plaats daarvan drinken ze dauw- en regendruppels in het bladerdak van het bos.

De Exo Terra Dripper Plant voorziet een constante waterval van glinsterende waterdruppels die zelfs het meest onwillige reptiel aanzetten tot drinken. Een permanent herkenbare bron van drinkwater voorkomt aandoeningen als gevolg van uitdroging en zal de algemene gezondheid van je dier verbeteren.

Inbegrepen:

  • Exo Terra Dripper Plant Large
  • Pomp
  • Slang

Tip: Plaats de pomp in een waterreservoir, bijvoorbeeld een drink- of waterschaal, en plaats de Dipper Plant boven dit reservoir om morsen te voorkomen.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen