• Exo Terra Warmtesteen Small

Exo Terra Warmtesteen Small

De Heat Wave Rock simuleert een steen opgewarmd door de zon. Tal van reptielen, ook nachtactieve dieren, benutten deze vorm van warmte.
Artikelnummer:
33/PT2000
Levertijd:
5-8 dagen
Reviews:
€39,99
Incl. btw

Exo Terra Warmtesteen Small

De Heat Wave Rock simuleert een steen opgewarmd door de zon (in de natuur, zelfs na zonsondergang, behouden stenen of rotspartijen hun warmte voor een aantal uur). Tal van reptielen, ook nachtactieve dieren, benutten deze vorm van warmte voor temperatuurregeling, belangrijk bij het metabolisme en de spijsvertering.

De Heat Wave Rock schakelt automatisch uit indien de steen een bepaalde temperatuur bereikt heeft om zo oververhitting of zelfs verbranding te voorkomen. Het elektronisch geregelde warmte-element is volledig omsloten en is verspreid over de gehele steen om zo hete plekken te voorkomen.

Het speciale warmtegeleidende materiaal is waterdicht, niet giftig, gemakkelijk te reinigen en verzekert een gelijke verdeling van de warmte. Natuurgetrouwe Heat Wave Rocks zijn beschikbaar in drie maten en zijn gemakkelijk te integreren in elke terrarium inrichting; vochtig of droog.

Afmeting: 19 x 13,5 x (H) 10,5 cm

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen