• Doctor Bark Beschermdeken voor Bijrijderstoel zwart
  • Doctor Bark Beschermdeken voor Bijrijderstoel zwart
  • Doctor Bark Beschermdeken voor Bijrijderstoel zwart

Doctor Bark Beschermdeken voor Bijrijderstoel zwart

De Doctor Bark hondendeken voor de bijrijdersstoel biedt optimale bescherming voor de bekleding van de bijrijdersstoel, hygiënische zuiverheid en combineert veiligheid met comfort.
Artikelnummer:
114001-400
Levertijd:
5-8 dagen
Reviews:
€139,00
Incl. btw

Doctor Bark Beschermdeken voor Bijrijderstoel zwart

De Doctor Bark hondendeken voor de bijrijdersstoel biedt optimale bescherming voor de bekleding van de bijrijdersstoel, hygiënische zuiverheid en combineert veiligheid met comfort. Een perfecte, veilige en schone oplossing waarbij zelfs klauwen en vuil geen kans krijgen om de bijrijdersstoel te beschadigen.

Om een veilige rit voor je lieveling te garanderen is er uiteraard ook de mogelijkheid om de hond te bevestigen. Onaangename geurtjes in de auto zullen voortaan ook tot het verleden horen want de werking van de hondendeken zal niet alleen op het auto maar ook op de hond effect hebben.

De Doctor Bark hondendekens zijn in hun geheel bij 95°C wasbaar waardoor, kiemen, vuil, onaangename geuren, parasieten en alle lichaamsvetten en talg gedood en volledig verwijderd. De textuur van het bovenste materiaal is zo gemaakt dat hondenharen gemakkelijk te verwijderen zijn. Doctor Bark® produceert uitsluitend in Duitsland en gebruikt alleen de beste materialen. Door de hoogwaardige vulling, eveneens met katoen, zijn de hondendekens een zachte en comfortabele steun voor je hond.

Buitenstof: katoen, lange staaf-nietje katoen, Gewicht: 300g / m² Dry-Fit Comfort, UV-Constant, vervaardigd in de EU

Vulling: Gepatenteerde vullen, Dry-Fit Comfort, ademend, back-to-Shape-Function 

Verkrijgbaar in de afmeting:

  • 180(L) x 63(B) cm

 

Uitstekende deken. Van hoge kwaliteit. Gebruiken de deken in een auto met alcantara stoelen. De stoel en auto blijven perfect schoon. Prijs ligt wel hoger dan andere dekens. Maar daar is de kwaliteit ook naar.

5 sterren op basis van 1 beoordelingen Je beoordeling toevoegen