Aquarium Achterwand Poster Bevestigen

  • Geplaatst op

Een aquarium poster achterwand aanbrengen is makkelijker dan je denkt. Wanneer je voor een poster hebt gekozen dien je deze aan de buitenkant van je aquarium te plakken.

Aquarium Achterwand Poster aanbrengen.

Een aquarium poster achterwand aanbrengen is makkelijker dan je denkt. Wanneer je voor een poster hebt gekozen dien je deze aan de buitenkant van je aquarium te plakken. Hiervoor is een speciale poster lijm verkrijgbaar.

Wanneer het mogelijk is, kan je het beste je aquarium plat leggen zodat je de poster vlak op het aquarium kan plakken, is deze al reeds gevuld met water dan wordt het iets moeilijker maar zeker niet onmogelijk. Spuit lijm op het glas en spreid deze over het gehele glas met de bijgeleverde spatel zorg ervoor dat je de hoeken ook goed bedekt. De poster vanaf de onderkant aanbrengen op het glas, gebruik dezelfde spatel om over de poster te wrijven vanuit het midden naar de zijkanten en naar boven, je zal zien dat je wat lijm onder de poster vandaan wrijft, dit is perfect. Wanneer je de complete poster hebt geplakt en alle luchtbellen eruit zijn kan je de randen afsnijden.

  • -Zorg ervoor dat de ondergrond stof vrij is en dat er geen stof tussen de poster en het glas zit, dit blijf je altijd zien!.
  • -Zorg ervoor dat alle luchtbellen tussen je poster en het glas is weg gewreven, luchtbellen blijf je altijd zien!


Bekijk hier ons instructie filpmje waar wij jou precies vertellen wat je moet doen.