Bescherming voor uw huisdier met Insect Shield

Bescherming voor uw huisdier met Insect Shield

U beschermt uw hond, als uw viervoeter graag buiten bezig is tegen muggen en teken met de producten van Insect Shield. Tijdens een picknick nooit meer last van mieren? Probeer nu de Outdoor Deken. Breekt het teken seizoen aan? Gebruik de Bandana of het Vestje, om u viervoeter hiertegen te beschermen, zonder gebruik van middeltjes en dure medicijnen.

Bescherm uw hond met Insect Shield

Het Insect Shield is uitgevonden om uw hond te beschermen tegen de kleine insecten en deze uit de buurt te houden. Oorspronkelijk bedacht door het leger om in de kleding te gebruiken, zodat de soldaten beschermd zouden blijven tegen malariamuggen en rode mieren. Nu beschermt het uzelf en uw hond tegen insecten zoals teken, muggen, vlooien, larven, vliegen en mieren (zwart/rood). Deze kleine plaaggeesten kunnen het uw lieve viervoeter snel lastig maken. Vanuit deze gedachte is Trixie een geweldig onderzoek gestart om het u en uw hond een stuk gemakkelijker te maken om uzelf en hem te beschermen.

Hoe werkt Insect Shield?

Er is jaren lang onderzoek gedaan om een manier te vinden om deze kleine plaagdiertjes uit de buurt te houden. Dat is immers niet makkelijk, omdat onze viervoeters nogal graag van een buitenwandeling houden. In de Insect Shield producten zit Permethrim, een synthetische variant dat vergelijkbaar is met insecten afweermiddel. Dit middel zit diep en volledig ingesloten in de verschillende producten, zoals hondendekens en hondenkussens. Deze kunnen gewassen worden op 60 graden, gebleekt worden, opgestijfd en gestreken. Zo kunt u het altijd makkelijk schoon maken. Onze gedachten gaan natuurlijk ook uit naar de hygiëne!

Voordelen van het Insect Shield  

Als u gebruik maakt van Insect Shield heeft dat veel voordelen voor u, zoals niet elke keer het inspuiten van uw hond met insectenspray, of anti-teek producten in zijn vacht injecteren. Dit is niet gezond voor uzelf op dat moment en al helemaal niet voor kinderen om u heen. Bovendien kunt u op uw gemak genieten van een heerlijke picknick op een deken, zonder dat u last ondervindt van mieren of muggen. 

Waar kan u de Insect Shield producten gebruiken

U kunt onze producten overal gebruiken en naartoe mee nemen natuurlijk! Het is ideaal voor thuis en in de tuin, maar ook voor op vakantie in bosrijke omgevingen en op de camping.

Nieuwe collectie Insect Shield producten bij PetsGifts

We hebben veel nieuwe artikelen binnen vanuit de collectie. Voor ieder hond zit er wat passends bij. De outdoor hondendekens zijn verkrijgbaar in de kleuren taupe en donkerblauw (in de maten 70x50cm, 100x70cm en 150x100cm). Daarnaast bieden we ovale hondenkussens aan in het beige/bruin en navy blue/taupe (in de maten 65x40cm, 80x50cm, 95x60cm en 110x70cm). Om uw hond direct en continu te beschermen zijn er grijze bandanas en bordeaux rode bandanas te koop, alsmede grijze vestjes in verschillende maten van XS tot XL. Tot slot zijn er leuke nieuwe hondenmanden in de kleuren bruin/beige en navy blue/taupe te verkrijgen (in verschillenden vormen, namelijk rechthoekig, rond, en ovaal).

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »