ClickCease Hondenriem Leer Verstelbaar - Pets Gifts
Bel ons: +31(0)73 690 91 11
Gratis verzending vanaf €49,00
Afhalen? Kom langs in 's-Hertogenbosch
Review Logo8.3 @ Kiyoh
0
Review Logo8.3 @ Kiyoh
0
Bel ons: +31(0)73 690 91 11
Gratis verzending vanaf €49,00
Afhalen? Kom langs in 's-Hertogenbosch

Hondenriem Leer Verstelbaar

Hondenriem Leer Verstelbaar gemaakt van Nappa Leer.

In ons assortiment vind je hondenriemen verstelbaar gemaakt van Nappa Leer. Nappa Leer staat bekend om zijn zachtheid en duurzaamheid. Het voordeel van een Hondenriem gemaakt van nappa leer is dat het erg goed bestand is tegen beschadiging, het nadeel is dat het wat stug aanvoelt. Nappa leer wordt vaak gebruikt voor hoogwaardige producten, zoals luxe meubilair en auto bekleding. Door het gebruik van Nappa leer in jouw hondenriem kunnen wij garanderen dat je er lang plezier van zal beleven. De Hondenriem leer verstelbaar is ook nog eens leverbaar in diversen kleuren.

 

Hondenriem Leer verstelbaar gemaakt van Eland Leer.

Soms kun je ook overdrijven in kwaliteit, een hondenriem leer verstelbaar gemaakt van Eland Leer. Maar het leer van een Eland is zo soepel en oersterk. Waar andere leer soorten vaak stug en dik zijn. Het eland leer welke wij gebruiken in de hondenriemen is altijd de bovenste laag van de huid, geen splitleer. Met de eigenschappen zacht elegant, exclusief en ademend. Het leer wordt wel steeds vaker gebruikt in luxe artikelen. Eland Leer heeft tevens de bijzondere eigenschap dat het slijtvast is, dat komt door de vezelstructuur. Elandleer is de meest zeldzame leersoort ter wereld. Eland is geen bedreigde diersoort en heeft geen natuurlijke vijanden. In Zweden leven ruim 300.000 Elanden waarvan ieder jaar noodgedwongen op ze wordt gejaagd om de populatie gezond, sterk en om het ecologisch evenwicht te bewaren.

Hondenriem leer verstelbaar direct uit de fabriek.

Wij kopen onze hondenriemen en halsbanden direct in bij de fabriek, de hondenriemen en halsbanden worden met de hand gemaakt en de kwaliteit wordt continu gecontroleerd, omdat onze naam erop staat is het belangrijk dat wij continu kwaliteit kunnen blijven leveren. Het voordeel voor jou is dat de hondenriemen en halsbanden altijd goedkoper zijn bij ons. Wij zijn niet afhankelijk van tussenhandel die ook graag een percentage mee wilt snoepen. Door deze extra voordeel kunnen wij de kwaliteit verhogen en gebruik maken van exclusieve leer soorten zoals Eland Leer.