ClickCease Hondensnack kopen is gezond voor je hond. - Pets Gifts
Bel ons: +31(0)73 690 91 11
Gratis verzending vanaf €49,00
Afhalen? Kom langs in 's-Hertogenbosch
Review Logo8.3 @ Kiyoh
0
Review Logo8.3 @ Kiyoh
0
Bel ons: +31(0)73 690 91 11
Gratis verzending vanaf €49,00
Afhalen? Kom langs in 's-Hertogenbosch

Hondensnack kopen is gezond voor je hond.

Hondensnacks met witte buffelhuid voor een gezond gebit

Een kauwrol voor je hond met witte buffelhuid helpt om het gebit van je hond te verzorgen. Witte buffelhuid masseert tijdens het kauwen het tandvlees van je hond. Door het kauwen wordt het tandplak verwijdert. Een hondensnack met witte buffelhuid mag daarvoor elke dag gegeven worden. Witte buffelhuid bevat geen suikers en bijna geen vetten.  Wij van PetsGifts hebben veel snacks beoordeeld de bese kauwrol voor je hond is de Trixie Kauwrollen met witte buffelhuid met kip.

Vissnacks voor je hond voor een stralende vacht.

Wanneer je hond regelematig een snack geeft met vis zorg je ervoor dat je hond essentiële vetzuren binnen krijgt die de hond zelf niet kan aanmaken. Vis is een belangrijke bron van omega vetzuren. Deze omega vetzuren dragen bij aan de conditie van de huid en vacht, de smering van gewrichten en zijn tevens goed voor hart en bloedvaten. Het is daarom raadzaam elke dag een snoepje te geven aan je hond. Teveel is niet bewezen slecht voor de gezondheid te zijn maar wij van PetsGifts zijn van mening dat je niet meer moet geven dan nodig is.  Een gezonde honden vis snack is de Trixie Premio Fishies, nu extra voordelig in 4 verschillende smaken.

Snacks om je hond te trainen of te belonen.

Wanneer je met je hond op cursus gaat, of als je juist goed gedrag wilt belonen hebben wij hiervoor speciale kleine snacks geselecteerd. Deze snacks bevatten géén suikers, en bijna geen vetten. Hierdoor kan het geen kwaad om deze snacks regelematig te geven als beloning. De Trixie Mini Bonessnacks zitten verpakt in een voordelige 500 gram verpakking die hersluitbaar is. Wanneer je op cursus gaat of gaat wandelen zijn er speciale Snack Bags verkrijgbaar die je bijvoorbeeld aan je riem of broek kan hangen.

Win een snack pakket voor je hond bij PetsGifts.

Wij van PetsGifts delen graag uit, wanneer wij dat doen zorgen wij ervoor dat je alleen het beste ontvangt. Daarvoor geven wij alle bovengenoemde snacks gratis weg!. Geef hieronder een reactie waarom jij en je hond deze snacks moeten winnen. Wij kiezen onder de reactie elke maand een jaar lang een winnaar uit. De kans is groot dat jij een gezond snack pakket wint. Echter kan je maar een keer winnen. De winnaars worden per mail benaderd, zorg ervoor dat je mail adres correct is geschreven. Op onze facebook pagina kan je zien welke winnaar deze maand heeft gewonnen.