ClickCease Juwel Helialux LED Lampenhouders - Pets Gifts
Bel ons: +31(0)73 690 91 11
Gratis verzending vanaf €49,00
Afhalen? Kom langs in 's-Hertogenbosch
Review Logo8.3 @ Kiyoh
0
Review Logo8.3 @ Kiyoh
0
Bel ons: +31(0)73 690 91 11
Gratis verzending vanaf €49,00
Afhalen? Kom langs in 's-Hertogenbosch

Juwel Helialux LED Lampenhouders

Juwel Helialux LED Lampenhouders

Helialux LED, de nieuwe krachtige LED-verlichting van Juwel. Hiermee vervang je eenvoudig de (T8 en T5) TL Lampen in je Juwel-aquarium voor hyper moderne LED verlichting. Plaats de Helialux in het midden van de lichtkap, het deel waar de voor- en achterklep aan zijn bevestigd, en klaar is kees. In vergelijking tot T5-verlichting bespaar je zelfs 50% op stroomkosten.

Helialux met ActivePor. Gegarandeerd vochtvrij.

Naast bijzonder energiezuinig zijn de lampen uiteraard ook waterdicht dankzij de ActivePor. Dit hightech membraam voorkomt dat er vocht bij de LED's komt. De unit is zo vormgegeven dat de LED's warmte optimaal kwijt kunnen. Je aquarium raakt in de zomer dus minder snel overhit. Het veiligheidsglas is krasvast en duurzaam in grbuik.

Helialux met SMD-LED's

De units bevatten blauwe en witte SMD-LED's die samen 7200 kelvin creëren, helder licht waaronder de vissen mooi kleuren en planten optimaal groeien. SMD staat voor Surface Mounted Device. Dit houdt in dat de LEDjes op een printplaat zijn gesoldeerd. De SMD-LED's zijn krachtige compacte lampjes die op lage spanning werken en dus veilig zijn. Daarnaast hebben ze een brede stralingshoek, waardoor een nieuw unit Helialux LED met gemak twee T5 Lampen vervangt. De opbrengst van het licht in Lumen is afhankelijk van de lengte van de unit.

Helialux kan worden uitgebreid met een Juwel Helialux LED-controller.

Deze verlichting kan worden uitgebreid met een controller, de Juwel Helialux Day + Night Control. Met dit plug 'n play-systeem kan je kiezen uit zeven lichtprofielen, als je wilt dus één voor iedere dag van de week. De blauwe en witte LED's kunnen afzonderlijk van elkaar worden ingesteld om een zo natuurgetrouw dag- nachtritme te creëren.

Juwel Helialux lampenhouders worden compleet geleverd met voeding, deze zijn dan ook eventueel zonder controller te gebruiken.