Kalk op glas van aquarium verwijderen

  • Geplaatst op
Kalk op glas van aquarium verwijderen

Kalk vorming is na verloop van tijd vrij normaal, we houden allemaal van een schoon aquarium ook op plekken die je vanuit de buitenkant niet ziet. De oplossing is vrij eenvoudig, haal JBL Clean Kalkreiniger in huis!

Kalk op het glas van je aquarium verwijderen?

Kalk vorming is na verloop van tijd vrij normaal, we houden allemaal van een schoon aquarium ook op plekken die je vanuit de buitenkant niet ziet. De oplossing is vrij eenvoudig, haal JBL Clean Kalkreiniger in huis! Deze kalkreiniger is speciaal ontwikkeld voor aquariums en terrariums, veilig voor het water en voor je vissen of reptielen. Gebruik geen andere schoonmaak middelen die je onder in je kastje vind zoals azijn of soda, de middelen werken wel maar zijn niet bedoeld in combinatie met levende dieren.
De JBL Clean Kalkreiniger is ook ideaal om de buitenkant van het glas streeploos schoon te maken, zelfs als er geen kalk zit. Besproei je aquarium ramen met de glasreiniger, droog met een zachte pluisvrije doek.


Ook lampen van je aquarium kunnen bedekt zijn met kalk.

Kalk op je lampen van je aquarium moet je direct proberen te verwijderen ook hier maak je gebruik van JBL Clean Kalkreiniger. Het spreekt voor zich dat een lamp welke onder de kalk zit minder lichtopbrengst heeft waardoor planten en koralen slecht groeien. Te weinig licht heeft ook invloed op je waterwaardes. Ons advies is om minimaal 1x per maand even je lampen schoon te maken.

JBL Clean Kalkreiniger wordt gebruikt door professionals, goed materiaal is het halve werk!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »