Kattenmand gemaakt van vilt de trend van 2018

  • Geplaatst op
  • Door Edwin | PetsGifts
Kattenmand gemaakt van vilt de trend van 2018

Ben je opzoek naar een mooie ligplaats voor je kat welke ook perfect past in je interieur? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen tussen onze kattenmanden waar je diversen mandjes ziet die gemaakt zijn van vilt.

Nieuw Design Kattenmand gemaakt van vilt de trend van 2018

Vilt is een textiel soort, maar dan samengeperst met wol en andere sterke vezels. Vilt behoudt altijd zijn vorm en is zeer stevig. De trend van 2018 is absoluut een kattenmand gemaakt van vilt. De kattenmanden zijn verkrijgbaar in diversen afmetingen waardoor de mandjes ook geschikt zijn voor de grotere katten, of zelfs voor kleine honden.


Om de kattenmandjes perfect in je interieur te laten passen zijn deze manden ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Denk bijvoorbeeld aan onze Trixie Kattenmand Lian. Deze mand is zeer populair en wordt als beste verkocht, dit komt door zijn neutrale kleur stelling, of kies jij liever een gewaagdere kleur? Zoals de Trixie Kattenmand Lando in de kleur olijfgroen. Welke kleur of vorm je ook kiest je zal zeker slagen in het assortiment kattenmanden hier bij PetsGifts

 

Bestel jouw kattenmand gemaakt van vilt nu tegen de beste prijs!

Ben je overtuigd van de interessante voordelen die het aankopen van een kattenmand met zich meebrengt? Heb je in ons assortiment een kattenmand gemaakt van vilt gezien die aan al je verwachtingen tegemoet kan komen en wil je deze graag in huis halen? Twijfel in dat geval niet langer! Hier bij Pets Gifts hebben onze klanten de mogelijkheid om een kattenmand aan te kopen die beschikt over een prima kwaliteit en die ook nog eens in huis kan worden gehaald tegen de best mogelijke prijs.