Muilkorf Hond tegen eten

  • Geplaatst op
Muilkorf Hond tegen eten

Hier vind je het product welke voorkomt dat je hond dingen kan opeten die hij kan vinden tijdens de wandeling. Deze muilkorf is zeer hondvriendelijk en belemmert geen andere activiteiten zoals hijgen, drinken en spelen.

Muilkorf hond tegen eten.

Wanneer je hond alles op eet wat er buiten te vinden is hebben wij een perfecte muilkorf tegen eten. De Trixie Anti Lokaas muilkorf. Deze muilkorf zit zeer comfortabel, je hond kan gewoon hijgen, snuffelen en drinken, zelfs is het mogelijk om een beloningssnoepje te geven via de zijkant. Deze hondvriendelijke muilkorf voorkomt dat je hond straks bij de dierenarts zit doordat je hond weer eens iets van de grond heeft gegeten.

 

Muikorf direct aankopen? Klik op deze link en je wordt doorverwezen naar het artikel.

Waarom een Muilkorf tegen eten?

Het bovenste mag duidelijk zijn waarom je zeker een muilkorf moet aanschaffen tegen het ongewenst opeten van dingen die buiten te vinden zijn. Het betekend niet dat je bij iedere wandeling de muilkorf om moet doen, in tegenstelling mag je deze muilkorf alleen gebruiken in gebieden waarvan jij weet dat je hond daar iets te eten kan vinden, denk aan plaatsen waar men lokaas met gif kan strooien of wat dacht je van uitwerpselen van Paarden, Koeien of eenden. Ook hier komt het voor dat je hond een hap wilt nemen. Helaas voorkomt de muilkorf niet dat je hond in dit goedje kan gaan rollen. Wel is het fijn om te weten dat onze muilkorven gewoon in de wasmachine mogen.

 

 

Bestel je muilkorf voordelig bij PetsGifts

Ben je overtuigd dat deze muilkorf het beste past bij je hond? Bestel hem makkelijk en voordelig op www.PetsGifts.nl PetsGifts heeft deze artikelen ruim op voorraad, u heeft het artikel veelal de volgende dag in huis.