Slechte adem hond verhelpen

  • Geplaatst op
Slechte adem hond verhelpen

Mondwater van Trixie helpt ervoor te zorgen dat je hond niet uit zijn bek ruikt. Deze mondwater kan je gemakkelijk mengen met het drinkwater. Geschikt voor honden en katten.

Slechte adem hond verhelpen.

Als je hond een vieze geur uit zijn mond heeft is hiervan de oorzaak bacteriën die rond de tanden zit. Dit heeft niet altijd te maken met slechte gebitsverzorging. Er zijn verschillende manieren om dit op te lossen, wij bieden een goedkope makkelijke en snelle oplossing om ervoor te zorgen dat het gebit van je hond gereinigd wordt, het doodt dus bacteriën en zorgt voor een frisse adem. Koop onze Trixie Mondwater met Appelsmaak. Deze mondwater kan gemakkelijk toegevoegd worden in het drinkwater van je hond, dosering is op 1 liter water 50 ML Trixie mondwater. Blijf dit dagelijks doen en je begint binnen 2 tot 3 dagen verbetering te ruiken, na een aantal weken zie je dat het gebit een stuk schoner wordt. Wanneer je mondwater gaat combineren met daadwerkelijk het tanden poetsen van je hond heb je een gouden formule om tandvlees en stinkende adem te voorkomen. 


Mondwater voor honden is een diervriendelijk genees middel tegen slechte adem.

Veel hond hebben een hekel aan tandenpoetsen, dat komt omdat dit niet natuurlijk is voor je hond. Wanneer je je hond al als pup hebt laten wennen is het veel makkelijker om de tanden te poetsen. Je kan op een latere leeftijd je hond wel dwingen of proberen te laten wennen maar dat wil jij en je hond niet altijd. Gebruik dan Mondwater van Trixie. Je hond likt in feite zijn tanden schoon en de frisse geur zorgt voor een extra frisse adem. Je hond proeft wel iets in het water maar de smaak is niet overheersend waardoor hij de extra smaak zal negeren. Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »