ClickCease Waarom Hondenschoenen? - Pets Gifts
Bel ons: +31(0)73 690 91 11
Gratis verzending vanaf €49,00
Afhalen? Kom langs in 's-Hertogenbosch
Review Logo8.3 @ Kiyoh
0
Review Logo8.3 @ Kiyoh
0
Bel ons: +31(0)73 690 91 11
Gratis verzending vanaf €49,00
Afhalen? Kom langs in 's-Hertogenbosch

Door Debby | PetsGifts

Waarom Hondenschoenen?

Waarom Hondenschoenen?

Een hondenschoen wordt in eerste instantie gebruikt om een wond op de voetzolen te laten genezen. Voorkomen is beter dan genezen daarvoor wordt er steeds vaker hondenschoentjes preventief gekocht. Denk hierbij aan heet asfalt in de zomer, of een bevroren wegdek in de winter. Ook het zout wat er gestrooid wordt kan pijnlijk worden na een lange wandeling. Een hondenschoen is geschikt voor iedere hond.

 

Waarom worden deze hondenschoenen per 2 verkocht.

De leverancier gaat er nog steeds vanuit dat de hondenschoentjes medisch worden gebruikt. Dus wanneer je hond een wond heeft aan zijn poten wordt de hondenschoen gebruikt. Dan heb je er maar 2 nodig. Wanneer je de hondenschoentjes preventief gaat gebruiken heb je er 4 nodig. Zo blijft voor iedere doelgroep de schoentjes betaalbaar. Een veel meer voorkomend voorval is dat de achterpoten van de grotere honden een maatje groter is. Dan heb je dus 2 verschillende maten nodig, het is dan maar goed dat de leverancier deze per 2 verpakt.

 

Bestel jouw hondenschoentjes voordelig en snel tegen de beste prijs.

Ben je overtuigd van de interessante voordelen die het aankopen van een hondenschoen met zich meebrengt? Heb je in ons assortiment een hondenschoen gezien die aan al je verwachtingen tegemoet kan komen en wil je deze graag in huis halen? Twijfel in dat geval niet langer! Hier bij Pets Gifts hebben onze klanten de mogelijkheid om hondenschoentjes aan te kopen die beschikken over een prima kwaliteit en die ook nog eens in huis kan worden gehaald tegen de best mogelijke prijs.