Wat is de beste Anti Schrokbak voor uw hond?

  • Geplaatst op
  • Door Martijn Knuiman
Wat is de beste Anti Schrokbak voor uw hond?

Uw hond eet zijn bak altijd razend snel leeg. Uw hond kan maagtorsie, winderigheid of overgewicht oplopen. U zoekt dus een manier om de hond langzamer te laten eten. Een anti schrokbak van Eat Slow Live Longer is dan een uitstekende oplossing.

Wat is de beste Anti Schrokbak voor uw hond?

Uw hond eet zijn bak altijd razend snel leeg. De brokken zijn al op voordat u bent omgedraaid, na het neerzetten van de voederbak. U weet niet of dit kwaad kan, of u bent al op de hoogte van het feit dat uw hond maagtorsie, winderigheid of overgewicht kan oplopen. Maagtorsie is verreweg het meest urgente waar u voor uit moet kijken. Het is voor honden namelijk een levensbedreigende aandoening, waar de maag zich omdraait in de buikholte en op die manier zich afsluit van de darmen en slokdarm. Daarnaast zorgt het schrokken ervoor dat er veel lucht in de maag/darmen komt, wat leidt tot winderigheid. Tot slot ontstaat overgewicht door het in z’n geheel opeten van brokken, die in deze hoedanigheid in de maag terecht komen, deze brokken worden dan slecht verteerd.

U zoekt dus een manier om de hond langzamer te laten eten. Een anti schrokbak is dan een uitstekende oplossing. Er bestaan standaard anti schrokbakken die minimaal aan deze eis voldoen. De anti schrokbakken van Eat Slow Live Longer helpen uw hond wel om op een rustige manier zijn brokken of vlees te kauwen en op te eten. Een mooie bijkomstigheid is dat het voor de hond ook leuk en uitdagend is om zijn eten op te eten.

De anti schrokbakken van Eat Slow en Live Longer zijn verkrijgbaar bij PetsGifts voor honden tot 20 kg voor de prijs van €12,50. Voor een grote anti schrokbak voor honden boven de 20 kg is de prijs €18,95.

De anti schrokbakken van Eat Slow Live Longer zijn verkrijgbaar bij PetsGifts in de volgende kleuren:

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »