Zwemvest voor je hond.

  • Geplaatst op
Zwemvest voor je hond.

Het hondenzwemvest is handig in gebruik, vanwege het stevige handvat op de rug. Zo kan je, je hond met gemak het water uit tillen, wanneer deze in de stroming of in het diepe water terecht is gekomen. Ook is dit hondenzwemvest handig als je naar het strand gaat en je geen zorgen wilt maken over of je hond te diep het water ingaat.

Een honden zwemvest kopen.

Wanneer je een hondenzwemvest voor je hond gaat kopen is deze zeer geschikt tijdens de boottochten en andere wateractiviteiten.

Wanneer je hond nog nooit heeft gezwommen, is het ook raadzaam om een zwemvest voor honden te gebruiken. Zo kan je hond veilig leren zwemmen. De manier waarop je hond zwemt is belangrijk.  Dankzij het hondenzwemvest zal je hond de juiste pose aannemen. Zodra hij dit gewend is, zal hij dit later blijven doen. Zo kan hij eventueel later ook zonder hondenzwemvest uitstekend kunnen zwemmen zonder dat het hem veel kracht kost.

Dankzij de reflecterende banden aan de zijkant van dit hondenzwemvest zal je hond opvallen wanneer deze in het water is gekomen. Ook zal dit hondenzwemvest uw hond beschermen tegen het koude water, omdat het onderkoeling tegengaat. Voor het handvat zit een oog bevestigt. Hierdoor kan je de hond aanlijnen en zo je hond nog beter in de gaten houden.


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »