ClickCease Katten transportbox, met je kat op pad - Pets Gifts
Bel ons: +31(0)73 690 91 11
Gratis verzending vanaf €49,00
Afhalen? Kom langs in 's-Hertogenbosch
Review Logo8.3 @ Kiyoh
0
Review Logo8.3 @ Kiyoh
0
Bel ons: +31(0)73 690 91 11
Gratis verzending vanaf €49,00
Afhalen? Kom langs in 's-Hertogenbosch

Door Stefan Molders | Molders Media

Katten transportbox, met je kat op pad

Met je kat naar de huisarts

Mensen die niet op vakantie gaan denken vaak dat ze geen nood hebben aan een katten transportbox. Het tegendeel is echter waar. Wat bijvoorbeeld te denken van situaties waarin je kat naar de huisarts moet? Ga je, je kat gewoon zo meenemen zonder dat ze in een box zit? Dat kan uiteraard niet de bedoeling zijn. Op die manier kan je kat namelijk weglopen of kan je er zowel onderweg als bij de dierenarts zelf problemen mee hebben. Hoe dan ook, ook wanneer je niet op vakantie gaat kan het wel degelijk interessant zijn om er voor te kiezen om één van de katten transportboxen aan te kopen uit het assortiment hier bij Pets Gifts!

Katten transportbox voor in het vliegtuig

Heb je geen autovakantie geboekt, maar wil je, je kat graag meenemen in het vliegtuig? In dat geval zal je er rekening mee moeten houden dat er hiervoor aparte voorwaarden gelden. Een katten transportbox voor in het vliegtuig mag bijvoorbeeld niet groter zijn dan 47 x 30 x 27 centimeter. In tegenstelling tot wat veel mensen denken is het evenwel niet verplicht om over een iATA box te beschikken. Een gewone transportbox of tas is dus doorgaans perfect voldoende.

Katten transportbox tegen de beste prijs

Wanneer je een kijkje neemt in het aanbod aan transportboxen voor katten hier bij Pets Gifts zal het meteen duidelijk worden dat deze boxen verkrijgbaar zijn in tal van uiteenlopende vormen. Je kan er voor kiezen om een standaard transportbox in huis te halen die is vervaardigd uit plastic en beschikt over een metalen deurtje, maar je kan ook kiezen voor een meer luxueuze uitvoering. De luxe design transportbox is er bijvoorbeeld eentje die absoluut uitblinkt op vlak van comfort waardoor je andere baasjes van katten onderweg beslist jaloers zal kunnen maken.
 

Het mag in ieder geval duidelijk zijn, welke katten transportbox je ook in gedachte hebt, je vindt ze beslist terug in het assortiment hier bij Pets Gifts. Bovendien garanderen we onze klanten niet alleen een snelle levering en dat zowel in Nederland als in België, daarnaast beschik je bij ons ook ten allen tijde over de beste prijsgarantie. Aarzel dan ook geen moment langer en kies er vandaag nog voor om ook jouw katten transportbox te bestellen hier bij Pets Gifts!