ClickCease Kattenluiken bestellen doe je bij Pets Gifts - Pets Gifts
Bel ons: +31(0)73 690 91 11
Gratis verzending vanaf €49,00
Afhalen? Kom langs in 's-Hertogenbosch
Review Logo8.3 @ Kiyoh
0
Review Logo8.3 @ Kiyoh
0
Bel ons: +31(0)73 690 91 11
Gratis verzending vanaf €49,00
Afhalen? Kom langs in 's-Hertogenbosch

Door Stefan Molders | Molders Media

Kattenluiken bestellen doe je bij Pets Gifts

Kattenluiken in verschillende afmetingen

Het spreekt voor zich dat de ene kat de andere niet is. Wanneer je een klein katje hebt zal je bijvoorbeeld geen grote kattenluiken willen laten plaatsen en wanneer je een stevig uit de kluiten gewassen kat hebt zal een klein luikje ook niet meteen de meest ideale oplossing vormen. In ieder geval, hier bij Pets Gifts bieden we onze klanten een zeer ruime keuze aan op vlak van kattenluiken waardoor er voor iedereen een luik in ons assortiment is terug te vinden die perfect aan alle verwachtingen zal weten te voldoen. Bovendien zijn al onze kattenluiken ook nog eens voorzien van de laagste prijsgarantie waardoor je nooit ook maar één enkele euro teveel zal betalen.

Kattenluiken met microchip

Het systeem waarbij een kattenluik uitsluitend opent voor jouw kat is natuurlijk niet nieuw. Vroeger bestonden er reeds verschillende kattenluiken die uitsluitend openden wanneer jouw kat met een halsband gevuld met magneetjes kwam opdagen. Veel mensen waren echter geen grote voorstander van dit systeem. De halsband kon een obstakel vormen voor de kat en bovendien kon ze verloren geraken tijdens het spelen. Tegenwoordig zijn er dan ook veel interessantere alternatieven op de markt terug te vinden. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de kattenluiken met microchip. Zoals de naam reeds laat vermoeden dient er bij deze kattenluiken geen gebruik meer te worden gemaakt van een halsband, maar wordt er gereageerd op de microchip die je kat heeft. Zo ben je er zeker van dat het luik altijd opent en sluit wanneer het moet en garandeer je, je kat ook nog eens een zo optimaal mogelijk comfort.

Kattenluiken tegen de beste prijs

Bovenstaande maakt het alvast duidelijk, indien je op zoek bent naar kattenluiken om in je huis te plaatsen en wanneer je deze uitsluitend wenst aan te kopen tegen de best mogelijke prijs, dan ben je hier bij Pets Gifts beslist aan het juiste adres. Wij hebben kattenluiken in ons assortiment zitten die beslist aan ieders verwachtingen zullen weten te voldoen en dat zonder dat je er ook maar één enkele euro teveel voor zal moeten betalen. Ook geïnteresseerd? Aarzel dan niet langer en bestel één van onze kattenluiken vandaag nog!