ClickCease Wandelen met je hond met een flexi rollijn - Pets Gifts
Bel ons: +31(0)73 690 91 11
Gratis verzending vanaf €49,00
Afhalen? Kom langs in 's-Hertogenbosch
Review Logo8.3 @ Kiyoh
0
Review Logo8.3 @ Kiyoh
0
Bel ons: +31(0)73 690 91 11
Gratis verzending vanaf €49,00
Afhalen? Kom langs in 's-Hertogenbosch

Door Stefan Molders | Molders Media

Wandelen met je hond met een flexi rollijn

Welke flexi rollijn in huis halen?

Wanneer je een kijkje neemt in ons aanbod met flexi rollijnen zal je kunnen vaststellen dat er heel veel verschillende mogelijkheden in zijn terug te vinden. We hebben het dan uiteraard niet alleen over de kleur van de rollijn, maar wat bijvoorbeeld ook te denken van de sterkte waar deze over beschikt. Voor kleine honden die minder wegen dan 12 Kg is er bijvoorbeeld een speciale flexi rollijn verkrijgbaar. Heb je een grotere hond, dan kan je eveneens kiezen voor een flexi rollijn tot wel 50 kg. Let er bovendien ook op dat er tussen de rollijnen ook nog extra verschillen kunnen bestaan. Zo kan je hond met de ene flexi rollijn zo'n 3 meter vrij lopen terwijl dat met de andere 8 meter is. In ieder geval, welke specifieke eisen je ook in gedachte hebt voor de flexi rollijn die je wenst aan te kopen, het mag nu reeds duidelijk zijn dat het allemaal tot de mogelijkheden behoort hier bij Pets Gifts!

Veilig en comfortabel

Het feit dat je tijdens het wandelen met je hond door gebruik te maken van een flexi rollijn juist meer of minder vrijheid kan geven zorgt er voor dat je niet alleen altijd kan rekenen op een uitstekende veiligheid, maar ook met het comfort zit het helemaal goed. Iedere hond vindt het namelijk fantastisch om tijdens het wandelen een beetje extra vrijheid te hebben en die kan jij op zeer eenvoudige wijze toekennen door gebruik te maken van een flexi rollijn. Het mag dan ook duidelijk zijn, wil je geen genoegen nemen met een standaard lijn en wil je, je hond tijdens het wandelen van een zo optimaal mogelijk comfort kunnen voorzien? In dat geval is kiezen voor een flexi rollijn uit het assortiment hier bij Pets Gifts beslist een aanrader!

Bestel jouw flexi rollijn nu!

Ben je ondertussen ook overtuigd geraakt door de vele unieke voordelen die het gebruik van een flexi rollijn met zich meebrengt? Wil je graag ook een dergelijke lijn in huis halen terwijl je absoluut zeker kan zijn van de best mogelijke prijs? Zoek dan niet verder en kies er voor om deze vandaag nog in huis te halen hier bij Pets Gifts!